Skip to main content

Ravinteli Bertha I Ravintolat I Tampere I Matkat I Ruokamatka I Ravintola I Matka I Vinkit I Matkablogi I Restaurant I Tampere I FinlandSaattaisi olla hieman hätiköityä julistaa ravinteli Bertha Tampereen parhaaksi ravintolaksi yhden ravintolan testiotoksella, joten tyydyn vain toteamaan, että nyt on kova. Samaa kuulin paikallisten suusta. Tampereen ravintoloiden kärkipaikasta saattaisi kinata myös Ravintola C, Hella ja Huone tai Näsinneula. Viime Tampereen visiitistä oli vierähtänyt mutamavuosi ja sillä välin jotain on tapahtunut. Tampereestahan on kehittynyt erittäin varteenotettava kotimainen ruokamatkakohde. Toisekseen olimme kaupungissa kahdestaan pikavisiitillä ystävien häissä, joten emme olleet rajoittuneita lapsiystävällisiin ravintoloihin. Runsaudenpula oli siis todellinen ongelma: piti valita yksi illallisravintola ja mustamakkara napsahti tällä kertaa ravinteli Berthalle.

Ravinteli Bertha I Ravintolat I Tampere I Matkat I Ruokamatka I Ravintola I Matka I Vinkit I Matkablogi I Restaurant I Tampere I Finland

Valittavana oli neljän (55 €)  ja kuuden (65 €) ruokalajin menut. Päätimme mennä pitkän kaavan mukaan. Monesti pitkän kaavan menussa on aina vähintään se yksi heikko lenkki, joka tiputtaa kokonaisarvosanaa. Bertha sen sijaan tarjosi loistavaa tykitystä alusta loppuun. Ruoka-annoksista kerrottiin valaisevasti, mutta sopivan napakasti. Joskus sitä vaan nykyään tulee ravintoloissa fiilis, että haluaisi hetken vaan olla rauhassa ja syödä 😀 Muunmuassa kalalientä varten perkeet oli ensin savustettu, kuivattu ja keitetty sitten liemeksi. Berthalla on oma urbaani kattopuutarha keskellä kaupunkia. Intohimo, huippu raaka-aineet ja sesonginmukaisuus paistoivat kaikessa tekemisessä läpi. Palvelu oli mutkatonta ilman pönötystä. Kylä Bertha oli nääs vadrmaan nii Tampereen paras.

Ravinteli Bertha, Tampere
bertha.fi
Bertha Facebook-sivut

Ravinteli Bertha I Ravintolat I Tampere I Matkat I Ruokamatka I Ravintola I Matka I Vinkit I Matkablogi I Restaurant I Tampere I Finland

Ruokamatkailijat Facebookissa

Oonkohan koskaan muistanut kertoa, että feisbuukissa on siis ihan paras pieni suljettu ryhmä ”Ruokamatkailijat”? Perustin ryhmän kun huomasin, että ruokabloggaajien kesken vaihdoimme paljon ruokamatkavinkkejä. Jos olet kiinnostunut syömään hyvin matkoilla, niin tämä on se ryhmä mihin liittyä! Ryhmässä kuka tahansa ruokamatkailusta kiinnostunut voi jakaa ja kysyä vinkkejä mihin päin maailmaa tahansa. Täällä mäkin huutelin Tampere-vinkkejä ja niitä sainkin ihan julmetunmoisen listan paikalliselta Savusuolaa-blogin kirjoittajalta,  Tampereen ruokalähettiläältä ja teräväkynäiseltä Janicalta. Lopputuloksena joudun tulemaan Tampereelle vielä uudestaan syksymmällä ja käydä ihan kreisihyvän kuuloista suosituslistaa läpi 🙂 Ryhmässä voit hakea kohteita hakusanalla. Esimerkiksi hakemalla ”Tampere”, löydät Janican julkaisun ja Tampere-vinkit.

Liity tästä ja odota hyväksyntää ryhmään!
>> Ruokamatkailijat Facebook -ryhmä <<

Ravinteli Bertha I Ravintolat I Tampere I Matkat I Ruokamatka I Ravintola I Matka I Vinkit I Matkablogi I Restaurant I Tampere I Finland Ravinteli Bertha I Ravintolat I Tampere I Matkat I Ruokamatka I Ravintola I Matka I Vinkit I Matkablogi I Restaurant I Tampere I Finland

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa
Nordic vibes @nordicfoodtales
Brunssikirja – Brunch all day – tilattavissa nyt Adlibris verkkokaupassa!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti