Skip to main content

jouluseppele I DIY I joulu I seppele I sisustus I joulukoriste I vinkit I simple christmas wreath

Kyllä mieli nyt lepää. Olen viettänyt viimeiset kolme päivää omatoimisella DIY retriitillä Lohjalla. Ohjelmassa on ollut mm. nukkumista aamukymmeneen, valokuvausretki Lohjanjärvenrantaan, jouluseppeleen materiaalien keräämistä luonnosta, loistava kasvisruokaillallinen (kun itse tekee, he!) ja glögittelyä siskon joulutuvassa. Jos inspiroidut instagrammattavista ja Pinterestissä kulovalkean tavoin leviävistä simppeleistä ja kauniista DIY jouluseppeleistä, niin älä ainakaan lue seuraavia vinkkejäni jouluseppeleen tekemiseen!

jouluseppele I DIY I joulu I seppele I sisustus I joulukoriste I vinkit I simple christmas wreath

DIY jouluseppele #liemessäjoulu

  1. Tarvitset: metallisen kehikon (askarteluliikkeistä), rautalankaa, pihdit tai järeät sakset, juuttinarua ja halutessasi nauhaa seppeleen ripustamiseen.
  2. Kerää runsaasti monipuolisia materiaaleja luonnosta. Samalla tulee reippailtua ja mikä ihana luonnonrauh…PRRRR! Siskolta on jäänyt avaimet kotiin, joten joudun tyytymään laihaan saaliiseen rynnätessäni kiikuttamaan vara-avainta. Mutta ei hätää, sillä pelkistetty tyylihän jouluseppeleissä on nyt vaan muotia.
  3. Älä ainakaan suunnittele etukäteen mitä olet tekemässä. Lähde vaikka kieputtamaan kaisloja metallirenkaan ympärille. Kiinnitä metallilangalla.
  4. Tee materiaaleista yksi iso tuppo ja yksi pieni tuppo. Kiinnitä materiaalit pienissä erissä metallilangalla.
  5. Hipaise vahingossa osmankäämää ja se ”räjäyttää” ympäriinsä pientä haituvaa, jotka leijailevat huoneilmassa vielä seuraavana päivänäkin.
  6. Viimeistele juuttinarulla, niin saat jokapuolelta sojottavat metallilangat piiloon. Tadaa! Kaunis se ei ole, mutta tulipahan tehtyä.
  7. Ripusta valmis jouluseppele seinälle pienen naulan varaan. Keräile lattialta heti paikoiltaan tipahtanut jouluseppele. Siivoja kuusenneulaset ja osmankäämähaituvat ja aseta seppeleeseen nauha, josta roikottaa seppelettä.
  8. Herää aamulla ja huomaa osmankäämän räjähtäneen lämpöisessä sisäilmassa entisestään. Ripusta jouluseppele ulos ja unohda se sinne loppiaiseen asti.

jouluseppele I DIY I joulu I seppele I kranssi I sisustus I joulukoriste I vinkit I simple christmas wreathjouluseppele I DIY I joulu I seppele I sisustus I joulukoriste I vinkit I simple christmas wreathjouluseppele I DIY I joulu I seppele I sisustus I joulukoriste I vinkit I simple christmas wreathjouluseppele I DIY I joulu I seppele I sisustus I joulukoriste I vinkit I simple christmas wreath

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa
Nordic vibes @nordicfoodtales
Brunssikirja – Brunch all day – tilattavissa nyt Adlibris verkkokaupassa!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti