Skip to main content

Kaupallinen yhteistyö Food Market Herkku ja Asennemedia

Ruokalahja I Lahja I Idea I Joululahja I Ruoka I Herkku I Joulu I Inspiraatio

Herkku-ruokalahjapaketti iskälle.

Tänä vuonna vietän krääsätöntä rakkauden joulua. Keskityn siihen mikä joulussa on oleellista. Eli herkutteluun! 😉 Lisäksi annan lahjoja joilla on merkitystä – ihmisille joilla on minulle merkitystä. Suurempaa kuin he ehkä tietävätkään. Jaan samalla sinulle mielestäni joulun herkullisimman ja ennenkaikkea krääsättömän joululahjaidean!

Ne kolme pientä sanaa

Meille jäyhille suomalaisille rakkauden tunnustaminen elämämme tärkeimmille ihmisille on joskus turhan vaikeaa ja liian paljon jää sanomatta. Lapsuudessani rakkauden tunnustuksia ei alvariinsa oltu lässyttämässä. Toki minä tiedän, että vanhempani minua rakastivat, mutta sen sanominen ääneen ei vain ollut mitenkään tavanomaista. Tänä jouluna aion kertoa rakkaimmilleni kuinka paljon heitä rakastan. Aion kertoa sen sanoin kasvotusten ja yllättää heidät omin pienin kätösin poimimillani Food Market Herkku ruokalahjoilla ja juuri heille sopivimmalla paketilla. Ruoka on mitä suurin rakkauden osoitus ja vieläpä täydellinen lahja krääsättömän joulun puolesta. Kerrotaan lähimmäisillemme kuinka paljon heitä rakastamme, koska huomenna voi olla jo liian myöhäistä. Enemmän rakkautta, vähemmän krääsää.

Ruokalahja I Lahja I Idea I Joululahja I Ruoka I Herkku I Joulu I Inspiraatio

Piparisuklaalla tuunattu Urban Foodie-ruokalahja siskolle

Halusin muistaa erityisesti rakasta siskoani, joka on viime aikoina tarjonnut olkapäätä, villasukkia ja glögiä aina kun olen oveen koputtanut. Valitsin Food Market Herkun ruokalahjavalikoimasta siskolleni Urban Foodie ruokalahjan. Valmista pakettia täydensin vielä muutamalla omavalintaisella tuotteella. Enhän voisi astua siskoni joulutupaan ilman glögipulloa ja Dammenbergin piparisuklaata. Ai-van. Piparisuklaata!! Laatikko sisälsi kotimaisia pientuottajien herkkutuotteita kuten polkkakarkkiteetä, Kaffa Roasteryn talvikahvia, pipareita, siemennäkkileipää, LIQ lakritsia ja kotimaista vadelmahilloa. Instagram stooriesin puolelta @liemessa voit käydä kurkkaamassa miten sisko otti rakkaudentunnustukseni vastaan 🙂

Ruokalahja I Lahja I Idea I Joululahja I Ruoka I Herkku I Joulu I Inspiraatio

Urban Foodie ruokalahja siskolle

Protip! Urban Foodie-ruokalahjapaketti on avattavissa rikkomatta pakettia eli sen sisään oli helppo sujauttaa extraherkkuja. Urban Foodie-ruokalahja on saatavilla vain Helsingin Food Market Herkusta.

Ruokalahja I Lahja I Idea I Joululahja I Ruoka I Herkku I Joulu I Inspiraatio

Aloitettiin herkuttelu heti 😀

Nautiskelijan Herkku-ruokalahja

Isäni ja hänen vaimonsa ovat laatutietoisia herkuttelijoita, joten heille luonnollinen valinta oli kattava Herkku-ruokalahja. Isääni näen seuraavaksi jouluna, joten varsinainen rakkaudentunnus odottakoon joulupäivään 🙂 Olisin voinut ottaa paketista omaan keittiönhyllyyn erityisesti tuon italialaisen kirsikkatomaattikastikkeen, samppanja teen, oliivi-parmesaanikeksit..ja..ei kyllä mä ottaisin tyytyväisenä noi kaikki. Toivottavasti iskä tykkää lahjasta.

Ruokalahja I Lahja I Idea I Joululahja I Ruoka I Herkku I Joulu I Inspiraatio

Herkku ruokalahja

Italialaista pappardelle pastaa
Lindt Swiss Luxury suklaakonvehteja
Käsintehtyjä Stockmann Gourmet pipareita
Teeleidin samppanja vihreää teetä
Ranskalaisia oliivi-parmesaani keksejä
Viikunahilloa
Italialaista Agromonte kirsikkatomaattikastiketta
Toscanalaista neitsytoliiviöljyä
Haupt Lakrits lakritsikuulia
Kotimaista metsäniittyhunajaa
Stockmann Gourmet kahvia
Stockmann Gourmet modenalaista balsamietikkaa

Ruokalahja I Lahja I Idea I Joululahja I Ruoka I Herkku I Joulu I Inspiraatio

Food Market Herkun ruokalahja – näin ostat!

Ennakkotilaus
Herkkulahjoja voi tilata ennakkoon ja poimia ne itse mukaan Herkusta tai tilata lahja toimitettavaksi suoraan lahjansaajalle. Tutustu tilausvalikoimaan täällä. Tee tilaus sähköpostitse [email protected] tai soittamalla (ma–pe 9–14) 010 76 67255 (hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min.) Herkkulahjojen viimeinen ennakkotilauspäivä on 13.12.2018.

Myymälästä
Herkkulahjoja on myynnissä myymälöissä jouluun asti eli ne toimivat myös viime
hetken lahjana. Lahjoja on valmiina 7 erilaista, joista Urban Foodie vain Helsingissä.

Tuunaa sun herkkulahjas
Herkuissa on myynnissä myös pakkauspohjia materiaaleilla, joihin voi koota oman lahjan
vastaanottajan makumieltymykset ja oman budjetin huomioiden. Isompia tilausmääriä esimerkiksi yrityslahjoiksi on mahdollista saada räätälöitynä (lisätiedot Lahjapalvelu)

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa
Nordic vibes @nordicfoodtales
Brunssikirja – Brunch all day – tilattavissa nyt Adlibris verkkokaupassa!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti