Skip to main content

Nuuh, nuuh…Uskomaton elämys tuo Hakaniemen kauppahallissa käynti. Tupakanpoltto lopetettu vain 3 viikkoa sitten, mutta ensimmäisen kerran haistoin miten hyvälle siellä tuoksuukaan.

Nyt mukaan tarttui vain täys-ruis-reikäleipä (1,80 €) kun muut ostokset ehdin jo tehdä S-marketissa. S-marketin puolustukseksi täytyy todeta että Norjan lohifileissä olisi kylläkin ollut huomattava hinnanlisäys. Jotenkin Kauppahallissa käynti oli taas päässyt unohtumaan, ehdottomasti aletaan käydä vaikka lauantaisin siellä ostoksilla. Kauppiailta löytyi myös hauskoja joululahjaideoita kotikokeille.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

  • Terhi sanoo:

    Tervetuloa meidän ruokabloggaajien joukkoon!

    Kivalta vaikuttavat sivunne ja jään mielenkiinnolla seuraamaan.

  • Jenni sanoo:

    Kiitos, kiitos! Olen aikaisemmin raapustanut reseptejä paperille, jotka sitten tuppaa hävitä. Bloggaus on loistava keino säilyttää reseptit ja ohessa jakaa niitä muillekin. Jään itsekin mielenkiinnolla seuraamaan miten sivut kehittyvät 😉

Jätä kommentti