Skip to main content

Kalakeitto on siitä kätevä että siihen löytynee ainekset lähi Siwastakin. Tosin meidän Siwasta ehkä en menisi takuuseen…toisinaan saa olla onnellinen leipäpaketista ja maidosta. Valmistusaika n. 40 min ja annos on ainakin neljälle. Meille kahdelle näillä aineilla sai santsiannokset ja uusintakierroksen seuraavanakin päivänä.

1 pkt pakasteseitiä
1 rkl voita
4 perunaa
1 pussi pakastevihanneksia (esim. parsa, kukkakaali, porkkana)
1 kasvisliemikuutio
2 dl rasvatonta maitoa
mustapippuria
tuoretta tilliä

Kuori, pilko ja keitä perunat kasvisliemessä. Lisää loppuajasta pakastevihannekset. Paistoimme pakasteseitin voissa pannulla. Pienikin määrä voita antaa kalaan ja keittoon makua ja paistettu kala on myös nopeammin sulatettu ja pilkottu. Lopuksi lisätään maito ja mausteet. Tuoreen tillin silpuimme annoksen päälle vasta viimeisenä lähinnä esteettisistä syistä ja näin arkiruokakin saa hieman lisäarvoa.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

3 Kommenttia

 • Polkkapossu sanoo:

  Siwa on tosiaan selvää säästöä, kun ei välillä meinaa löytää ihan perusjuttuja. Surkea kauppa. Onneks vieressä on sale, joka on aarrearkku siwaan verrattuna.

 • Joni ja Jenni sanoo:

  Polkkis, aina yhtä pirteänä ja positiivisena 😉 Pakko vielä heittää yksi kivi: miksi meidän Siwassa on AINA classic ja kuiva omenasiideri loppu. On päärynää, persikkaa, imeliä lightteja ja sata päin oluita muttei tavallista siideriä. Kuulemma olutta on niin paljon ettei valikoimaan mahdu oikein siidereitä. Mutta heittäis ne muut sidukat h***tiin ja ottais enemmän sitä suosituinta joka on aina loppu. Puuh..
  Tosta alla olevasta vuohenjuustokanasta tuli mieleen että sulla taisi olla aika hard-core-vuohenjuusto-settiä tossa taannoin. No mutta vuohenjuustohan on uusi homejuusto keväällä 2007!
  – Jenni liemessä

 • Polkkapossu sanoo:

  Joo vuohenjuusto iskee tajuntaan kuin Damn Seagullsin uusin levy. Ja hei, mitä mitä? Osaan olla ihan positiivinenkin 🙂 Joskus on vaan kiva valittaa ja kun sen voi tehdä ilman kasvoja, niin annan mennä vaan.

Jätä kommentti