Skip to main content

Tähän väliin yksi kattausidea joka toteutettiin viimeksi nauttiessamme joululahjaviiniä ja tulista lihamureketta.Muistaakseni Kodin Anttilasta aikoinaan ostettu koristeltu rautalanka on leikattu kahteen osaan. Servetti vetäistään suipoksi ja rautalahka kiuputetaan ympäri niin että servetti pysyy kauniisti kasassa.

Muuta ei oikeastaan tarvitakaan juhlatunnelman luomiseksi!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

  • Heidi sanoo:

    Okei, mä olen myyty! Tutustuin blogiinne eka kerran oikein ajan kanssa ja mähän voisin tehdä jokaikisen ruoan täältä! Ihania ruokia, saitte uuden vakkarikävijän!!

  • Joni ja Jenni sanoo:

    Heippa Heidi,

    Kiitos suitsutuksesta! Kiva jos resepteistä on iloa muillekin. Toivotan sinulle onnea laihdutusprojektiisi. Onneksi kevyen elämäntavan ei tarvitse olla ”kaalisoppadiettejä” ja epäonnistumisia, vaan ihanaa ja maistuvaa, mutta kevyttä kotiruokaa. Ensi viikon vietämme Dublinissa, joten saas nähdä kuinka uppopaistetut marspatukat ynnä muut Irlantilaiset perinneruoat uppoavat meihin 🙂
    – Jenni liemessä

Jätä kommentti