SERVETTI OJENNUKSEEN

Tähän väliin yksi kattausidea joka toteutettiin viimeksi nauttiessamme joululahjaviiniä ja tulista lihamureketta.Muistaakseni Kodin Anttilasta aikoinaan ostettu koristeltu rautalanka on leikattu kahteen osaan. Servetti vetäistään suipoksi ja rautalahka kiuputetaan ympäri niin että servetti pysyy kauniisti kasassa.

Muuta ei oikeastaan tarvitakaan juhlatunnelman luomiseksi!

2 kommenttia

 1. Heidi 20.01.2007

  Okei, mä olen myyty! Tutustuin blogiinne eka kerran oikein ajan kanssa ja mähän voisin tehdä jokaikisen ruoan täältä! Ihania ruokia, saitte uuden vakkarikävijän!!

  Vastaa
 2. Joni ja Jenni 21.01.2007

  Heippa Heidi,

  Kiitos suitsutuksesta! Kiva jos resepteistä on iloa muillekin. Toivotan sinulle onnea laihdutusprojektiisi. Onneksi kevyen elämäntavan ei tarvitse olla “kaalisoppadiettejä” ja epäonnistumisia, vaan ihanaa ja maistuvaa, mutta kevyttä kotiruokaa. Ensi viikon vietämme Dublinissa, joten saas nähdä kuinka uppopaistetut marspatukat ynnä muut Irlantilaiset perinneruoat uppoavat meihin 🙂
  – Jenni liemessä

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *