Skip to main content

Finanssikriisi vaikuttaa myös Liemessä-blogin keittiössä; arkiruoka täytyy taas olla riittoisaa ja edullista. Tämä chili-papukeitto on ihan mieletön syysillan klassikkosoppa! Todella täyttävää ja lämmittää sopivasti rintakehää.

Chili-papukeitto (4 hlö)

400 g paistijauhelihaa
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 tlk luomu tomaattimurskaa
2 kuivattua chilipalkoa
1 tlk luomu papusekoitusta
vettä
lihaliemikuutio

Oman maun mukaan: suolaa, pippuria, oreganoa, juustokuminaa, yrttejä…
Kuullota sipulit öljyssä ja paista jauheliha kattilassa. Lisää tomaattimurska, ohuet valkosipulisiivut, pavut ja kaikki mausteet. Lisää vettä tarvittaessa sen verran että nesteenmäärä on keittomainen. Anna hautua ainakin 15 minuuttia jotta pavut pehmenevät ja maut mehevöityvät.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

3 Kommenttia

  • Anonyymi sanoo:

    Starfish chilitkö siellä killuu? Onko omasta tarhasta? Vaikuttaa lämmittävän maukkaalta ja proteiinipitoiselta keitolta – pitää kokeilla.

  • Jenni sanoo:

    Meillä on ollut duunissa harrastuspohjalta pienehkö chiliplantaasi; n. 30 chilipensasta 😀 Kuva on siis työpaikan ikkunalaudalta.Kesän lopulla suurin osa meni sen verran huonoon kuntoon, että napsastiin poikki. Lajikkeita on erilaisia, ei niistä varsinkaan kuivattuina enää ota selvää joten en ole varma mikä lajike eksyi keittooni.Ajattelin ensi keväänä yrittää kasvattaa ikkunalaudalla kotonakin.– Jenni liemessä

  • Masu sanoo:

    Tämä keitto ei voi olla muuta kuin herkkua! Olen uusi bloggaaja, joten pienenä mainoksena kutsuisin vilkaisemaan blogiani, vaikka se vielä alkutekijöissään onkin!Itse olen jo pitkään seurannut Liemessä-blogia, joten kiitokset vain lukuisista ideoista! En ole tainnut aiemmin kommenttiakaan jättää :/Tervetuloa visiitille timjamikeittiöön!

Jätä kommentti