CIV WIDOWS’ WEEKEND II

Civ Widows’ Weekend on viikonlopputapahtuma kaikille Civilization-tietokonepelin uhreille. Kerran vuodessa miehemme lähtevät vaipat jalassa mökille ja pelaavat saapumisestaan myöhään sunnuntaihin tietokonetta. Kyllä, aikuiset miehet. Suotakoon se heille kerran vuodessa. Civilization lesket tukeutuivat toisiinsa illallistamalla Kuurnassa.

Aloitin kolmen ruokalajin menun (35 €) naudankielellä. Ihan vain sen takia etten sitä ole koskaan maistanut. Muut lesket valitsivat porkkanarucolasalaattia ja lohenpääkeittoa.

Pääruoka oli ehkä hieman konservatiivinen valinta: siikaa ja yrttipolentaa. Sain pienen maistiaisen taivaallisesta sienilasagnesta. Miten se naapurin ruoka aina maistuukin makoisimmalle? Ja ettei vain jäisi nälkä, kruunasin kokonaisuuden omenarullalla ja vaniljajäätelöllä.

Tällä kertaa yritin saada ruokakuviin hieman enemmän fiilistä ja miljöötä.

5 kommenttia

 1. Anonyymi 14.10.2008

  Kuurna on yksi parhaimmista ravintoloista. Ihanan rosoinen ja rouheinen tunnelma ja ympäristö. Sellainen kiva kortteliravintola, jossa on mukava istuskella ja nauttia ruoasta.

  Vastaa
 2. Anna 14.10.2008

  Kuvat on hienoja, ihan kuin jonkin naistenlehden illanviettojutusta!(En nyt osaa sanoa fiksusti tuota mutta tajusit ehkä pointin :D)Ja onpa hauska idea toi “leskien” kokoontuminen!

  Vastaa
 3. Jenni 15.10.2008

  Viime vuonna Civ Widows’ weekend poiki vielä yhden varjotapahtuman: Civ Widows’ Widows Weekendin 😀 Kuurna on tosiaan yksi suosikeistani. Loput löytyy täältä http://liemessa.blogspot.com/2008/02/jennin-ja-nirson-ravintolasuositukset_26.html

  Vastaa
 4. Emilia 22.10.2008

  Miltä se naudankieli maistui ja millainen suutuntuma siinä oli? Joskus tekisi mieli maistaa, vaan ei ole sattunut kohdalle missään.

  Vastaa
 5. Jenni 23.10.2008

  Sitä voisi kuvailla miedon maksan ja lihan maun sekoitukseksi. Pehmeätä, vähemmän “säikeistä” kuin liha…Kieli ei sitä paitsi taida olla kovin kallista kilohinnalta mutta en ole sitä koskaan ostanut. Ainakin kauppahallissa myydään. Hyvissä ravintoloissa uskallan kokeilla mitä tahansa, mutta että lähtisin itse tekemään tuntuu vähän arveluttavalta.Osaan jo kuvitella harmaan lehmänkielen Nirson lautasella 😀– Jenni

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *