Skip to main content

Viime viikonloppuna tuli vihdoin tyypattua Siltasen Huomenta Suomi-brunssi. Suomalaisen iskelmän säestämä aamupala tarjoillaan hämeentiellä joka sunnuntai klo 12-18. Jouduin tosissani tsemppaamaan että jaksoin odottaa kunnon aamupalaa pelkän kaurapuuron voimin puolille päivin asti.


Noutopöydässä oli tarjolla uunituoreita sämpylöitä, ruisleipää, minicroissantteja sekä kahvia ja teetä.

Baarin fiilis oli Nollamainen mutta Kalliolaisen välitön übertrendikkäästä sisustuksesta huolimatta. Aamupalaprosessi on seuraava: tiskiltä tilaus ja tuoreet leivät, croissantit sekä kahvi noutopöydästä. 9 euron hintaan on valittavana kolme vaihtoehtoa; tukevampi Berlin, välimerellinen Barcelona tai kasvissyöjän Buddha. Aamupala oli hintansa väärti ja kaikin puolin herkullinen. Ainoa miinus tulee tuoremehusta, joka pitää tilata erikseen 2 euron lisähintaan. Melkein mieluummin kaikilta laskutettaisiin 10 euroa aamupalasta johon ei tarvitsisi enää tehdä lisätilausta.

Iltaisin Siltanen toimii Kalliolaisten olohuoneena ja tarjolla on pientä purtavaa baarin lisäksi. Ensikosketuksen perusteella Siltanen nousee Helsingin aamupalat TOP3:een. Like!

Helsingin Sanomien suuri aamiaistesti.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti