AIKA HERKKU BULGARIALAISEKSI

Jääkaapin pohjalta löytyi viimeisiä henkosiaan vetävä bulgarian jugurtti ja puolikas tuore ananas joista syntyi ihana välipala. En osannut heti päättää onko herkku välipala vai jälkiruoka, niin hyvää se oli. Voitaisiin ehkä ajatella että jälkiruoasta lähtee makeanhimo ja se syödään aterian päätteeksi, joten ehkä tämä sitten on kuitenkin välipala.

Bulgarialainen ananas (1 hlö)
1/4 tuore ananas
1 prk bulgarian jugurttia
1 tl juoksevaa hunajaa

6 kommenttia

 1. Yaelian 11.09.2009

  Herkullinen kombinaatio!

  Vastaa
 2. Jenni 11.09.2009

  No niin oli! Jotenkin en ole välittänyt liiemmin bulgarian jugurtista sellaisenaan mutta ystäväni kertoi vetävänsä sitä jälkkäriksi. Menee vähän liian pelkistetyksi mun makuun mutta ananaksen kanssa toimii.

  Vastaa
 3. Haarukka 18.09.2009

  Kuulostaa hyvältä! Bulgis toimii minusta oivasti myös hunajan kanssa, ja jos vaikka vielä vähän siemeniä…

  Vastaa
 4. Jenni 18.09.2009

  Sain pakastimen täyteen ystävän tekemää luomuomenasosetta, jossa osassa on aavistus inkivääriä mausteena. Nirso vetää kaupan kalleinta sokeritonta luomuomenahilloa puuronokareella aamuisin joten tulevat tarpeeseen. Ystäväni suositteli maistamaan omenahilloa myös maustamattoman jugurtin kanssa.

  – Jenni liemessä

  Vastaa
 5. Insanity_ 27.09.2009

  Ihana yhdistelmä 😛 Oon bulgarian jugua syönyt useimmiten ihan sellaisenaan hunajan kanssa, mutta ananasta pitänee testata survoa joukkoon ensi kerralla.

  Vastaa
 6. Insanity_ 27.09.2009

  Ainiin, ja ps. tuo blogisi yläpalkki on tosi söpö =)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *