Skip to main content

Täydellisen kahvikupin metsästys saattaa olla päättynyt. Pääsin katsastamaan tänään Aleksi 50:een avattavan kahvilapaahtimo La Torrefazionen kulisseihin etukäteen. Kaikesta näkyi että tämä porukka suhtautuu ennennäkemättömällä intohimolla kahviin ja paahtamiseen. Kyllä, kahvilassa sijaitsee kantakaupungin paras ja ilmeisesti ainoa kahvipaahtimo. Hauskana yksityiskohtana paahdin on keskellä kahvilaa kaikkien nähtävillä.

Kahvipavut valitaan huolella ja maistetaan henkilökohtaisesti. Yksi paikan omistajista, Svante, mainitsee parhaimmillaan maistaneensa yli 100 kahvilaatua päivän aikana. Kahvin lisäksi tarjolla on Théhuoneen teetä, lounasta ja pientä purtavaa.

Taas yksi paikka jolle ei voi toivoa muuta kuin onnea ja menestystä. Tässä on kahvila jossa on todella ymmärretty panostaa siihen kahvilan tärkeimpään tuotteeseen eli kahviin! Liian monessa paikassa kahvi ymmärretään 2 tuntia seisseenä Juhlamokkana.

Helsingin Sanomien metsästyskertomus.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti