Skip to main content

Tästä ovesta olisi pitänyt astua sisään ensimmäisen kerran jo 10 vuotta sitten kun muutin Helsinkiin. Eat.fi:n sivuilla joku kertoi mutsinsa hakeneen Tanskalaiselta voileivältä smörgareita jo 60-luvun puolessa välissä. Uskomatonta kuinka sitä vieläkin löytää aarteita kotinurkiltaan. Töölöläinen pienen pieni piktoreski puoti myy tanskalaisia voileipiä erilaisilla laadukkailla täytteillä. Hinnat liikkuvat 4-7 euron välillä. Plussaa annan vuosikymmenten taa pysähtyneestä sisustuksesta, leipien mausta ja edullisista hinnoista. Ainoa miinus tulee kummallisesta tunteesta että olisin häirinnyt kiireistä rouvaa tilaukseni kanssa. Myös 15 minuutin odotukseen tulee varautua jos et ole tehnyt tilausta etukäteen puhelimitse.


Mummulle kanaa.


Lopuksi vielä muuttotilitystä. Kiva kun on tälläinen ihan oma foorumi missä saa päästellä höyryjä 🙂


Koskaan en ole muovikippoa ostanut, mutta jostain niitä vain kummasti sikiää. Tähän päälle vielä kaikki pakastimessa käytössä olevat kipot. Päätin säästää muutaman yhteensopivan ja loput lähtevät kierrätykseen. Ei mitään järkeä että kaikenmaailman eriparikippokapot vievät ison vetokaapin.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

3 Kommenttia

  • aleksi sanoo:

    mulla jopa on välillä kaipaus muovikippoja kohtaa mutta niitä kaupan pieniä hedelmä pusseja taas tulee ihan järjettömät määrät.. ne on kyllä hyviä leivontaan

  • Jenni sanoo:

    Mä yritän välttää hedelmäpusseja käyttämällä paperipusseja ja kierrättämällä ne. Niitäkään ei tosin ole joka lähi-Siwassa. Muutenkin välillä ahdistaa kun kaikki pitää vihanneksia myöten pitää päällystää moneen kertaan muovilla.

  • Anzku sanoo:

    K-marketeissa ja K-supermarketissa oli täällä meillä ainaki keväällä myynnissä spr:n kankaisia hedelmäpusseja. Ostin niitä kaks ja ovat ollu hyvät. Ne voi pestä eli ovat hyvinkin pitkäikäisiä. Kannattaa varmaan katella spr:n nettisivuilta saisko niitä tilattua. Ja hellpohan niitä on tehä itekki josta ohuesta kankaasta – kuka vaan viitsii. Spr:n pusseja ostamalla raha menee myös sitten hyvään tarkoitukseen.

Jätä kommentti