Skip to main content

Meneillään olevat Habitare-messut inspiroivat sisustamaan. En tietenkään ehtinyt itse messuille, mutta kampaajalla selailin Divaania kaihoisasti ja mietin mistä nämä asunnot oikein löytyvät ja kuka niissä asuu. Ei ainakaan lapsiperhe helsingin lähiöstä.

Avokeittiö ja olohuone on kotimme sydän ja vietämme siellä paljon aikaa. Tässä vaiheessa olohuoneen näkyvin sisustuselementti oli kirkuvan punainen Cars-teltta keskellä lattiaa. Toinen selkeä epäkohta oli yli vuosi sitten hankittu ”väliaikainen” kirjahylly joka on toki kokonsa puolesta käytännöllinen, mutta ei miellyttänyt sisustuksellista silmääni.

Jaffan vappujuliste vuodelta 1959 odottaa vielä ripustamista.

Roskisdyykkarin 500 €:n kasvojenkohotus olohuoneelle:

– Yksi iso nojatuoli vaihdettiin kahteen 60-luvun keinonahkaiseen pikkunojatuoliin (Huuto.net yht. 62 € + 30 € kuljetus)
– Vanha kirjahylly myytiin huuto.netissä ja tilalle hankittiin huuto.netistä tiikkinen tanskalainen Westergaard kirjahylly (Huuto.net 350 €)
– Pikkupöytä valjastettiin lehtipöydäksi. Ajattelin ehkä maalata sen kirkkaan keltaiseksi tai punaiseksi. (Huuto.net 35 €)
– Jaffajuliste ripustetaan kaapin päälle (Ekovintti 24,50 €)

Lopuksi vielä Aqvia lukijakilpailun satoa. Voittaja arvottiin mutta lupasin toteuttaa mielenkiintoisimman kuuloisen reseptin blogissa. Pick pick yum yum-blogin pitäjä Annika ehdotti poreilevia pirtelöitä, joista tämä banaani-rosmariinilassi oli pakko kokeilla. Ihanan poreileva mutta samaanaikaan täyteläinen juoma! Kannattaa juoda koko lassi kerralla sillä yön yli jääkaapissa levännyt kerrostunut litku oli aika ilkeän näköistä.

Banaani-rosmariinilassi

Aja banaani, lusikallinen (laitoin itse 1 dl) jugurttia, tilkka maitoa, sekä hienonnettua tuoretta rosmariinia sileäksi. Voit makeuttaa muscavado sokerilla tai hunajalla. Siivilöi ja hapota hiilihappovedellä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

  • Anna sanoo:

    Mäkin sisustan huutonet-kamalla, lähes poikkeuksetta. 🙂

  • Jenni sanoo:

    Ei vaan ehdi keskittymään sisustukseen joten huuto.netistä on helppo ja nopea poimia huonekaluja. Muutenkin tykkään vanhoista tavaroista. Onhan sitä kaikkea ihanaa design-tavaraa ja pikkuputiikkia mutta hinnat ovatkin sitten pilvissä…

    Jenni

Jätä kommentti