Skip to main content

Kaupallinen yhteistyö Mysoda ja Asennemedia

Mysoda hiilihapotuslaite

Uuteen keittiöön en kelpuuta mitä tahansa härpäkkeitä. Punnitsen tarkkaan tuleeko laitteelle oikeasti käyttöä. Haluan, että laitteet kestävät myös katseita. Limu- ja kuplavesipullojen raahaaminen kerrostaloasunnon neljänteen kerrokseen sai riittää, kun taloon tuli kotimainen ja tyylikäs Mysoda hiilihapotuslaite. Raikas kuplavesi on nyt vain painalluksen päässä. Kesäinen mansikka mojito mocktail hiilihapotetusta hanavedestä, ruokalusikallisesta Mysoda lime-sitruuna makutiivistettä, tuoreista murskatuista mansikoista ja mintunlehdistä tuo helpotusta kesähelteisiin. Tarjoillaan puutarhassa runsailla jääpaloilla ja lime siivuilla-aah!

Mansikka mocktail

Maailman paikallisinta kuplavettä

Mysoda hiilihapotuslaitteella raikkaasta hanavedestä valmistettu kuplavesi on maailman paikallisinta kuplavettä. Mysoda tähtää kaikessa toiminnassaan vastuullisuuteen. Kuplat tulevat Helsingin Roihupellosta, makutiivisteet valmistetaan Suomen Kuopiossa. Woody-malli on valmistettu muovin sijaan biokomposiitista, joka valmistetaan suomalaisen metsäteollisuuden ylijäämäraaka-aineista kuten sahanpuruista ja mäntyöljystä. Woody-mallissa onkin kaunis mattapinta. Hiilihapposylintereitä voi käyttää myös muiden merkkien laitteissa. Tyhjän hiilihapposylinterin voi vaihtaa kaupassa täytettyyn ja näin pullot kierrättyvät. Mysoda hiilihapotuslaite ei tarvitse sähköä, joten sen voi ottaa vaikka pihalle tai mökille helposti mukaan. Nauti maailman paras hanavesi kuplilla sellaisenaan tai maustettuna!

Mansikka mojito mocktail

13 makua tiiviissä paketissa

Makutiivisteitä löytyy kolmeatoista eri makua, joista osa on sokerittomia ja osa sokerilla. Isoon mukilliseen riittää ruokalusikallinen tiivistettä. Makutiiviste on helppo tapa tehdä limuja ja drinkkejä lisäämällä vain hiilihapotettu vesi ja jäitä. Toki voit tehdä myös omia makusiirappeja hiilihappoveden seuraksi.

Mansikka mojito mocktail

5 värivaihtoehtoa

Puun kuidut kuultavat kauniisti läpi Woody-mallissa. Värivaihtoehtoja on viisi: oma valintani harmaa, ihana pinkki, musta, valkoinen ja vihertävä, joka olisi varmaan ollut valintani, jos keittiöni ei olisi jo samaa sävyä 🙂

Liemessä alekoodi -30% Mysoda verkkokauppaan!

Jos olet joskus – tai nyt – harkinnut hiilihapotuslaitetta, niin nyt olisi todellakin se hetki! Mysoda Woody hiilihapotuslaitteen normaalihinta 69,90 € on mielestäni jo todella huokea ottaen huomioon laitteen tekniikan, designin, ekologisuuden ja säästön, jota syntyy kun enää ei tarvitse ostaa limuputeleita kaupasta. Nyt saat lukijana vielä tuntuvan alennuksen. Alekoodilla ”JENNIMysoda verkkokaupasta -30 % koko valikoimasta! Alekoodi on voimassa 17.6-30.6.2021. Suosittelen nappaamaan ostoskoriin Mysoda laitteen, hiilidioksidisylinterin (jos et jo omista) ja muutaman makutiivisteen.

Mysoda hiilihapotuslaite kokemuksia

Vinkki! Mysoda lime-sitruuna makutiivisteet voit myös korvata esimerkiksi lime mehulla ja sokerilla.

Mansikka mojito mocktail

1 drinkki

4-5 mansikkaa
1 rkl Mysoda lime-sitruuna makutiivistettä
2 limesiivua
tuoretta minttua
jäitä
hiilihapotettua vettä

Hiilihapota kylmä hanavesi Mysoda hiilihapotuslaitteella. Murskaa mansikat lasin pohjalle survimella. Voit myös muussata mansikat haarukalla lautasella. Laita lasiin mansikkamurska, makutiiviste, limen siivu, tuoreita mintun lehtiä ja jäitä. Kaada päälle hiilihapotettua vettä.

Mansikka mojito mocktail resepti
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

 • Hilla sanoo:

  Vuodesta 2014 lähtien hiilihapotuslaitteen onnellisena omistajana pari huomiota:
  – Hiilihapotuslaite on yksi niistä kodinkoneista, jota ilman en enää osaa olla.
  – Kannattaa hankkia pari varahiilihappopulloa. On ikävä huomata että laitteesta kuuluu enää pelkkä vaimea puhaus, kun talo on täynnä vieraita ja lähin paikka mistä täyttöjä saa ostaa, on 10 kilometrin päässä.
  – Makuaineet ovat ihan kuraa. Hukkaan heitettyä rahaa. Pelkkä kuplavesi on sata kertaa parempaa.

  • Jenni sanoo:

   Kiitos kommenteista! Uskon myös, että laite jää käyttöön pidemmälläkin aikavälila ja kiva kuulla, että näin on käynyt teilläkin. Hyvä vinkki tuo varakuplat. Makuaineet taas on musta oikeastikin ihan käteviä, jos normaalisti ostaa limuja tai muita vastaavia makujuomia. Jos mieluiten juo vain kuplavettä, niin sitten ei tietysti niitä tarvitse. Itse juon suurimmaksi osaksi kuplavettä sellaisenaan, mutta pizzaperjantaisin tai välillä muutenkin juodaan limua – nyt siis maustettua kuplavettä. Makusiirappeja on hauska tehdä itsekin, mutta aina ei ehdi tai jaksa, jos haluaa vaikka tälläisen mocktailin.

Jätä kommentti