Skip to main content

Ihmettelin miten Nirso oli onnistunut käyttämään kauppareissulla 40 € käytännössä jauhelihakeittoaineksiin. Suurin syyllinen oli lähes kilo lampaan luomu-paistijauhelihaa, mutta tulihan siitä ihana soppa. Lammas kestää naudan jauhelihaa voimakkaammat maut seurakseen. Tämän reseptin myötä toivotan kaikille ihanan aurinkoista viikonloppua! 🙂

Tomaattinen lammassoppa (6 hlö)

400 g lampaan luomu paistijauhelihaa
2 keltasipulia
2 valkosipulinkynttä
1 prk luomu tomaattimurskaa
4 porkkanaa
4 perunaa
1 ps pakastevihanneksia
150 g homejuustoa
3 laakerinlehteä
kokonaisia mustapippureita
basilika, oregano, paprika…

Keitä kattilassa kuutioidut perunat, paloitellut porkkanat, sipulisiivut, laakerin lehdet, pippurit ja ripaus suolaa. Ruskista sillä välin jauheliha, sipuli ja valkosipuli. Mausta. Kun vihannekset ovat pehminneet lisää jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja homejuusto. Anna juuston sulaa ja hauduttele hetki.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti