Skip to main content
Minin muumitalo ja kissapipareita.

Blogi verhoutuu jouluasuun kun jouluun on enää kuukausi aikaa. Mini leipoi Nirsolle syntymäpäivälahjaksi muumitalo-, ja kissapipareita. Perjantaipullo, Wanhan  Porvoon Fabriikin glögiä, löytyi ihan lähikaupasta. Jotenkin ajatukset eivät ihan vielä ole joulussa. Johtuneeko mustasta maasta ja leudosta ilmasta. Osasyy lienee tulevat matkasuunnitelmat. Tänä vuonna vietämme joulun Kööpenhaminassa. Vuokrasimme asunnon, joten odotettavissa on reissu paikalliseen kauppahalliin ja tanskalainen joulu.

Bannerin naama onkin sitten aika iso. Ei jää epäselväksi kuka on blogin emäntä 😀 Hyvää joulun odotusta!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

8 Kommenttia

 • Merituuli sanoo:

  Köpis <3

 • Jenni sanoo:

  Luin taas teidän vanhan matkaraportin muutama viikko sitten. Pitää vielä kerrata ennen reissua. Nomasta ei ole pöytää, mutta eiköhän ihan kivoihin ravinteleihin yritetä eksyä. Mini on mukana joten niihin kaikkein valkoisimpiin pöytiin ei mennä tällä(kään) kertaa.

  Tongin myös tanskalaisten ruokabloggaajien ravintolasuosituksia. Luotan että myös niiden avulla bongataan ravintoloita.

  Selvitän osittain etukäteen mitä tanskassa syödään jouluna. Mutta eiköhän sekin selkene kysymällä kauppahallista. Pyhien ja ruuanlaittomahdollisuuden takia haluttiin ehdottomasti kämppä eikä hotellia. Ollaan kyllä aikaisemminkin vuokrattu asuntoja ja viihdytty.

 • Tusla sanoo:

  Kivat joulukoristeet!

  Joulu Köpiksessä kuulostaa mukavasti erilaiselta. 🙂

 • Riikka sanoo:

  Meillä on Köpisreissu tiedossa heti uudenvuoden jälkeen, joten odotan innolla reissureportaasiasi. Muutamat kahvilat on bongattu jo valmiiksi kahvihifistelyfoorumeilta, ja nappasin taannoin lentokoneesta lokakuun Bluewingsin, jossa oli juttua köpiksen ravintolatarjonnasta.

  Kiva jouluilme!

 • Jenni sanoo:

  Kiitos Tusla. Valittiin Köpis monesta syystä. Ruoka ja edulliset lennot painoivat paljon vaa'assa. Myös Nirson veli on Köpiksessä vaihdossa mutta nyt näyttää siltä että se saattaa olla Amsterdamissa kun mennään sinne 😀 Siltä saattaa kuitenkin saada vinkkejä 'paikallisen' luovanalan opiskelijan vinkkelistä eli edullisimmat vaihtoehdot.

  Riikka. Jos sulla on heittää joku ehdoton kahvittelupaikka niin kiinnostaa!

 • Jukka sanoo:

  Hieno kuva! Minkälaista valoitussysteemiä eli salamaa/-oita tuossa on käytetty?

  Köpiksen kahviloista: The Coffee Collective, Kent Kaffe Laboratorium, Estate Coffee, Risteriet, Baresso, Kontra. Noista joku, et pety 🙂 Ainakaan kahvin suhteen…

 • Riikka sanoo:

  Tuossahan tulikin jo monta kahvilaa. Meillä apupoika on kahvivastaava, joka joten täytyy kysästä siltä, josko olisi vielä joku lisättäväksi 🙂

 • Jenni sanoo:

  Vau, kiitos Jukka! Ollaan Köpiksessä kuusi päivää joten varmasti ehditään testata useampi.

  Salamalla räiskästy niinkuin valitettavan moni kuvista tähän vuoden aikaan. Aika nopsalla minimisetillä otettu: 580ex ll kiinni kamerassa. Katon ja seinän kautta heijastettu. Linssi 50 mm. Kamera 7d.

  Jos olisi aikaa arkiruokailun lomassa ja jos Mini ei kaataisi salamajalustoja niin olisin heijastanut salama jalustalla sateenvarjon/softboxin ja seinän kautta.

  Tilasin tänään uuden kameran; 5 d mark ll:n. Nami nami 🙂 Tähtäimessä entistä parempia kuvia. Ei ole enää kohta laitteista kiinni…

Jätä kommentti