Skip to main content

Yksi uuden vuoden lupauksistani oli muistaa blogini syntymäpäivät. Tänään tulee 5 vuotta kuluneeksi Liemessä-blogin ensimmäisestä postauksesta. Onneksi olkoon esikoiseni! Satojen reseptien ja yli 470 000 lukijaa myöhemmin täällä sitä vaan porskutetaan. Aika hurjaa! Kiitos kaikille lukijoille ja sinulle joka eksyit blogiini ensimmäistä kertaa. Toivottavasti näemme uudestaan vuosienkin jälkeen 🙂

Syntymäpäivien kunniaksi arvon yhden kappaleen Helsingin Sanomien ruokatoimittajan Katja Bäcksbackan Ensimmäinen Ruokakirja-keittokirjan (arvo 44 €) kaikkien onnittelijoiden kesken. Ensimmäisen ruokakirjan perusreseptit sopivat vaikka itsenäistymisen alkutaipaleella haparoivalle nuorelle. Voit onnitella tämän postauksen kommenttilaatikkoon tai Facebook-sivuilla. Onnitteluaikaa on sunnuntaihin 27.11.2011. Jos sinulla ei ole profiilia yhteystiedoilla, jätä myös sähköpostiosoite josta saan sinut kiinni palkinnonjakoa varten.

Onneksi olkoon Liemessä 5 vuotta!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

37 Kommenttia

Jätä kommentti