Skip to main content
Uusi harrastushaaveeni on oppia graafista suunnittelua ja suunnitella julisteita huvin vuoksi. 
Iittala Kulku-kupit ja yrttejä.
Menin sitten taas lukemaan sisustusblogeja. Virhe. Weekday Carnival on yksi suosikeistani ja se nainen suuri idolini. Täydellisyyttä hipovista sisustuskuvista inspiroituneena (lue masentuneena) päätin keksiä jotain extrakivaa tarhantädeille Minin kevätjuhliin. Ainaisten ruusujen sijaan halusin viedä jotain meidän näköistä, sekä jotain missä olisi pieni juju. Inhoan kaikenlaista krääsää, joten halusin että lahja olisi myös funktionaalinen. Käytin työpäivästäni kaksi tuntia lahjojen hankkimiseen. Ei siinä mitään järkeä ollut, mutta ainakin iltapäiväni oli rentouttava. Tarhatädit saivat Iittalan kahvikupit ja yrttejä, Miniä onniteltiin mansikalla.

Mini sai kevätjuhlalahjaksi oman mansikan.
Nyt jännitetään monta tuntia / vuorokautta mansikka kestää hoidossani.

Miten se oma koti ei näytä yhtään kuin suoraan sisustuslehden sivuilta. Kotiin tultuani ja heti kun olin saanut lasagnen uuniin, sujautin kumihanskat käteen ja aloitin hysteerisen hinkkaamisen. Idolillenihän ei riitä mahdottoman tekeminen, vaan siitä vielä blogataankin. Kellon tikittäessä vaikka jo mitä, satuin vielä vilkaisemaan Weekday Carnivalin sivuille. Ööh, siis mitä. Nyt se pitää viikon tauon bloggaamisesta. Koska sillä on jotain ”tärkeämpää tekemistä” niinkuin perhe. Mun suurin idoli ei olekaan kaikkivoipainen supernainen. Ja sä kerrot tämän nyt! Siis mä oikeesti hinkkasin raitoja vessanpöntöstä ja vaihdoin lakanoita viimeisillä voimillani.  Tarjoilin illallista. Päivitin blogia.

Hahaa, mähän oon supernainen!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

10 Kommenttia

 • Minna sanoo:

  Samoilla linjoilla mentiin meillä lahjojen suhteen. En tosin keksinyt laittaa yrttejä mukeihin. Hieno idea.

 • Jenni sanoo:

  Kukat on ihania, mutta ajattelin että tädit saavat niitä varmasti muilta. Ostin Iittalaa kun ajattelin että niille on helppo käydä hakemassa pari jos haluaa. Ja onhan ne kauniitkin.

 • Veera sanoo:

  Mein parvekkeella eka mansikka on tänään kypsä!
  Helppo kasvi, mutta pölytyksestä taitaa olla parempi huolehtia ite jos kasvi ei ole oikeesti pihalla.

 • Jenni sanoo:

  Olisikohan sillä edes teoreettisia mahdollisuuksia selvitä 3. kerroksen parvekkeella? Parvekke on ns. ”avomalli” eli ei ole katosta eikä laseja. Ajattelin että luonto hoitaisi osan kastelusta, mutta ilmeisesti sitä pitäisi kastella joka päivä?

  Miten huolehditaan itse pölytyksestä?

 • Minna sanoo:

  Siveltimellä kukasta kukkaan :D. Lasten vesiväripensselit sopii tähän tarkoitukseen hyvin.

 • Jonna sanoo:

  Meidän avoparvekkeella kolmannessa kerroksessa selvisi oikein hyvin ja teki marjojakin. Sadolla ei oikein voi kerskailla, mutta marjoja kuitenkin 😉

  Olet idolini tuossa päivän uutteruudessa. Voin kun jaksaisin ottaa mallia.

 • Jenni sanoo:

  No jos siihen puskaan ilmestyisi edes yksi marja niin olisin ikionnellinen! Keväällä istuttamani parvekekukat ovat jo kuolleet. Montakohan kierrosta menee ennenkuin kesä on ohi.. 😉

  Olen aina hieman yliaktiivinen keväisin ja kesäisin. Aamuisinkin herään itsestään ennen seitsemää kun ei vaan väsytä. Talvisin voisin vain nukkua!

  Jenni

 • Hannele sanoo:

  Laita mansikka isompaan purkkiin än yy tee nyt! Saat varmemmin marjoja (=onnistumisen kokeumuksia, niitä tarvitsemme) ja vähemmän harmia kastelusta. Isompi purkki, isompi ilo.

 • Hanna sanoo:

  Kiitos Jenni ideasta, olin jo ostanut korillisen tuoksuvia yrttejä, mutta en keksinyt miten ne tarhan tädeille jakaisin. Pikainen piipahdus Ittalan myymälään ja ongelma oli ratkaistu. Kaikki tykkäsivät todella paljon.

  Kaunista kesää sinulle ja perheellesi ja kiitos inspiroivasta blogistasi.

 • Jenni sanoo:

  No voi kiitos Hanna. Otan aikamoisena kohteliaisuutena jos onnistun inspiroimaan sua 🙂 Yksi tarhatäti kiitti lahjasta, ja sanoi että ajattelee sitten aina Miniä kun juo kupposesta kahvia <3

  Ihanaa kesää myös teille!

  Jenni

Jätä kommentti