Skip to main content


Helsinki Fried Pike lupaa Helsingin hitainta pikaruokaa.


Jokainen henkensä menettänyt hauki nimettiin ja sai kunniapaikan pöydässä.


General manager.


Jos tehdään jotain niin se tehdään kunnolla.


Linjastolla jokaisella oli oma tehtävänsä.


Testikappale juuri ennen h-hetkeä.


Once-in-a-lifetime elämys maksaa 8 euroa.Helsingin parasta hidasta pikaruokaa. Odotus on palkittu!

Restaurant Helsinki Fried Pike – the slowest fast food in Helsinki. Tällä mainoslauseella Helsinki Fried Pike keräsi Laboratory-gallerian sisäpihalle kadulle ulottuvan jonon Ravintolapäivänä. Vaikka suomalaiset fish ’n’ chipsit valmistuvat nopeasti rasvakeittimessä, matka lautaselle on kuitenkin huomattavasti pidempi. Sampo, yksi ravintoloitsijoista, kertoo ottaneensa viikon lomaa töistä Ravintolapäivää varten. Viikko vietettiin Korppoon saaristossa. Saalista tuli 25 kiloa, joista riittänee sadalle ensimmäiselle, ja mahdollisesti viimeiselle, ravintolan asiakkaalle.

Ravintolalle suunniteltu logo, yhteensopivat asut, spray-maalilla raidotettu pöytäliina, printatut tarrat ja t-paidat. Helsinki Fried Pike on brändätty viimeisen päälle. Tuote on yksinkertainen, ja hyvä. Haukipalat leivitetään, muutama minuutti rasvakeittimessä, seuraksi itsetehtyjä ranskalaisia ja edellisenä iltana talkootöin valmistettua majoneesia. Hintataso oli varsin kohtuullinen. 8 euron annos sisälsi myös Laitilan sitruunalimonaadin ja ekolehti Huilin.

Kaikki oli mietitty viimeistä yksityiskohtaa myöden. Ihanaa seurata kun ihmiset ovat inspiroituneita, motivoituneita ja innostuneita. Etenkin ruuan suhteen!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

6 Kommenttia

 • Hannele sanoo:

  Mahtavaa! Innostudeiden ihmisten puuhaa on aina ilo seurata!

 • Tuuva sanoo:

  Näytti todella hyvältä, mutta ruoka loppui juuri meitä ennen seiskan aikaan :/ nyyh! Toivotaan että koju on pystyssä myös seuraavana ravintolapäivänä!

 • Jenni sanoo:

  Voi ei! Ei varmaan lohduta kun kerron että ruoka oli todella hyvää. Ruuan loppuminen on riski Ravintolapäivänä. Olen ratkaissut asian niin että katson hyvissä ajoin mihin ravintolaan / ravintoloihin haluan mennä ja olen ajoiss. Olin tänään paikalla jo 40 minuuttia ennen avaamista ja ensimmäisenä jonossa. Vain teltta puuttui 😉

 • Nanna sanoo:

  Wau kuin vimpan päälle!

 • Jenni sanoo:

  Ihan valmis ravintolakonsepti! Ei se varmaan kannattaisi, mutta näyttäisi ja maistuisi ainakin hyvältä 🙂

 • Ah, tuonne olis kyl pitänyt selvästi mennä, mutta ei liikuttu keskustassa ja aikakin loppui kesken… On kyllä tyylillä panostettu!

Jätä kommentti