Skip to main content

Uusin Viini-lehti on ilmestynyt, josta löytyy monitoimikone Jennin artikkeli viime Ravintolapäivästä kuvineen. Ravintolapäivästä on kasvanut huikea ilmiö. Tällä viikolla CNN nosti Ravintolapäivän ensimmäiselle sijalle kategoriassa ”Weird places to eat”. Ravintolapäivä järjestetään taas huomenna lauantaina 19.5. Sivut ovat oletettavasti tukossa, joten suosittelen lataamaan etukäteen mobiilisovelluksen Ravintolapäivän sivuilta. Ajattelin itse käydä vetäisemässä suomalaisen version ”fish ’n’ chipseistä Helsinki Fried Pike-ravintolassa.

Oletteko jo viettäneet ravintolapäivää? Entä millaisen ravintolan haluaisit itse perustaa tai nähdä ravintolapäivänä? Koko Ravintolapäivä-konseptihan on mahtava. Mutta olisi minulla yksi kehitysehdotus. Ravintolapäivä voitaisiin järjestää kerran tai kaksi vuodessa (kesä ja talvi kattaukset). Tuntuu että tapahtuma saattaa alkaa kärsiä inflaatiosta jos se järjestetään kolmen kuukauden välein. Kuinka kauan ihmiset jaksavat kiinnostua jos se järjestetään jatkuvasti? Ilmeisesti toistaiseksi jaksavat, sillä tällä kertaa mukaan on ilmoittautunut huikeat yli 600 ravintolaa 17 maasta.

Merellinen retki Suomenlinnaan helmikuussa. 

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

  • Heleen sanoo:

    En yleensä osta tuota lehteä, mutta nyt olisi aihetta. Ravintolapäivä kyllä kiinnostaisi, mutta yhden naisen urakkana säiden armoilla (järjestäisin ulkosalla, en kotonani), on melko haastava. Lomalla heinäkuussa joutaisin paremmin :). Täällä meillä päin on vielä kovin hiljaista, pitääkin varmaan seuraavalla kerralla hankkiutua sinne pääkaupunkiin.

  • Jenni sanoo:

    Ystäväni pistää tänään porukalla ravintolan pystyyn, ja silti otti viikon lomaa töistä järjestelyjä varten. Onhan siinä järjestelyä, etenkin jos homman ottaa ”tosissaan”.

    Oma ravintola on käynyt mielessä, mutta toistaiseksi en ole halunnut perustaa sitä kotiin. Talon pihakaan ei ole suuren suuri niin että siihen mahtuisi. Yksi ajatus on elokuulle, mutta katsotaan nyt!

Jätä kommentti