Skip to main content

Tila jossa voi hengittää. 
Ihan joka duunissa ei kehtaisi pitää viinakokoelmaa esillä 😉
Joskus unelmat ovat tulitikkuaskin kokoisia

Kysyin Miniltä tänään mitä äiti tekee työkseen. Vastaus tuli suorilta käsin; katsoo tietokonetta ja tekee ruokaa. No ei hassummin päätelty 3-vuotiaalta, mutta mitäs se titi (isä) sitten tekee? Pieni tuumaustauko, ja Mini vastaa: ”tuijottaa tietokonetta ja ostaa ruokaa.”

Tärkeintä minulle on nauttia siitä mitä teen, mutta oleellista on myös missä teen. Jäädessäni yrittäjäksi tein hetken aikaa töitä kotoa käsin. Tekeminen oli yksinäistä, vaikkakin liikuin jonkun verran kuvauksiin. Onneksi löysin itselleni oman sopen aika nopeasti. Jaetulla työhuoneella on oman työpisteeni lisäksi studio, kuvauskeittiö ja muita yhteisiä tiloja. Ja niitä ihmisiä! Henkisesti en ole enää muutenkaan yksin – Blogiringissä on mukana jo yli 70 ruoka, leivonta – ja mammabloggaajaa 🙂

Tein vähän kevätjynssäystä, ja kehtasin ottaa muutaman kuvan. Istun täällä välillä pitkääkin päivää ja olen halunnut luoda tilan jossa olen inspiroitunut, voin hengittää ja nauttia työstäni. Kaikki huonekalut ovat käytettyjä ja haalittu mistä milloinkin. Ikkunoista tulviva kevätaurinko lienee se energisoivin sisustuselementti juuri nyt. Kamera polttelee jo hyppysissä, ja pian pääsee postailemaan valoisia ja keväisiä ruokakuvia. Aah – autuus!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

8 Kommenttia

 • Minna Vuo-Cho sanoo:

  Tiedän tunteen, kun ei työtila ole aina ihan mitä toivoisi – minä olen yrityksessäni vielä niin alussa, että työhuone on toistaiseksi olohuoneen pöydän päässä… ehkä sitten syksyllä…

 • Jenni sanoo:

  Hommat hoitunee vaikka olohuoneen pöydän päästä 🙂

  Tein lähemmäs vuoden kotoa käsin. Muuten olisi vielä mennytkin, mutta isommissa ruokakuvauksissa tavara- ja ruokamäärät alkoivat olla sellaisia että oma keittiö ei enää riitä. Lisäksi meillä on sen verran naftit neliöt että ei siellä oikein ole ylimääräistä tilaa työpisteelle..

 • Riikka sanoo:

  Ihanaa, että kukat ovat vielä elossa!

 • Campasimpukka sanoo:

  Ihanan keväisiä kuvia!

 • Jenni sanoo:

  Riikka, samaa ihmettelin 🙂 Ja yrtit!

  Vielä osa kuvista piti ottaa ISO1000:lla, mutta sieltä se kevät ja valo tulla jolkottaa..

 • Jenni sanoo:

  Riikka, samaa ihmettelin 🙂 Ja yrtit!

  Vielä osa kuvista piti ottaa ISO1000:lla, mutta sieltä se kevät ja valo tulla jolkottaa..

 • voi sitä ruokaakin dyykata kunhan vaan tietää mistäpäin kaupunkia kannattaa etsiä;)

 • Sofia sanoo:

  Onpa kaunis työhuone!

Jätä kommentti