FACEBOOKLÄPÄT TOP3

Sosiaalinen elämäni on pitkälti Facebookissa. Tänä keväänä olen tehnyt tietoisesti aloitteita lisääkseni kontakteja ihmisolentoihin kasvotusten työn ulkopuolellakin. Liemessä Facebook-ryhmästä on tullut kuitenkin minulle kovin rakas ja jaan kokemuksiani elämästä ja ruuasta samanhenkisten ihmisten kanssa. 
Imuroin Facebook-ryhmän datan excel-taulukkoon ja sorttasin top 3 läpät tykkäysten mukaan. Tässä vuoden 2012 tähän asti tykätyimmät Facebook statukset, jotka edelleen saavat itsellenikin hymyn huulille 🙂

Henkilökohtaisen tilini puolella tämän vuoden ehdottomasti tykätyin status oli kun Liemessä keikkui ykköspallilla TOP100 ruokablogit-sivustolla. Sijoitukset vaihtelevat päivittäin riippuen kimuranteista algorytmeistä ja kenen blogissa on eniten “sutinaa.” Sivusto on ihan kätevä jos haluaa yhdellä vilkaisulla katsoa uusimmat postaukset ruokablogeissa. Ylläpitämältäni Suomen ruokablogit-sivustolta löydät myös listauksen blogeista ja uusimmat jutut.

Liemessä Facebook-ryhmään pääset mukaan pienellä ranneliikkeellä täältä. Tervetuloa! 🙂

4 kommenttia

 1. Heleen 08.06.2012

  Jään varmaan jostain paitsi kun en ole FB:ssä:), mutta tuo lapsen ruokakuvaus oli ihan paras!
  Minä olin aina kansakoulun hiihtokilpailuissa aina viimeinen tai toiseksi viimeinen… onneksi urheilijan statukseni oli jossain vaiheessa elämää melkoisen paljon parempi, vaikken missään sen jälkeen kilpaillutkaan :).

  Vastaa
 2. Jenni 08.06.2012

  Kohtahan se Minikin jo bloggaa. Tyyppi on 2-vuotias ja osaa itsenäisesti soittaa mummulle skype-videopuhelunkin iPhonella 😀

  Kouluhiihdosta on kyllä pitkälle elämään kantautunut huonoja fiiliksiä. Nyt siitä varmaan voisi jo tykätäkin kun kokeilisi.

  Jenni

  Vastaa
 3. Haidi 10.06.2012

  Voi luoja miten nauratti tuo pekonipäivitys 😀

  -Heidi K.
  http://tiskivuorenemanta.blogspot.com

  Vastaa
 4. Jenni 13.06.2012

  Tuo paketti näyttää kyllä erehdyttävästi parmankinkulta. Ostin sen Stockan Herkusta, kun kaikki muut vaihtoehdot olivat loppu. Onneksi ei tullut mitään sivuoireita 😀

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *