KEN ON HEISTÄ KAIKKEIN KAUNEIN…

Mini – minun elämäni kaunein asia.

Ken on heistä kaikkein kaunein, ken on heistä herkullisin..? Blogien – onneksi ei lasten – missikisat ovat täällä. Gloria Blog Awards 2012 palkitsee Suomen kauneimmat ja parhaimmat ruokablogit sekä sisustusblogit. Liemessä-ruokablogi on imarreltu saamastaan huomiosta, ja punastui kuullessan olevansa ehdolla Kaunein ruokablogi-kategoriassa. Onneksi blogiani arvostellaan vain ulkonäön perusteella, muutenhan minulla pitäisi olla jotain järkevää sanottavaakin 😉 Asiantuntijaraati valitsee voittajat näissä kategorioissa. Te hyvät lukijat, pääsette avaamaan äänihuulianne äänestämällä Lukijoiden suosikkiruokablogin. Voittajat julkistetaan Gloria Blog Awards gaalassa lokakuussa. Olen huojentunut ettei minun tarvitse tehdä päätöksiä, niin monta ihailemaani blogia ehdokaslistoilta löytyy.

Suosikkiruokablogiasi voit siis äänestää täällä. Hyvän karman lisäksi onnekkaimmat voivat voittaa Gloria-lehden vuosikerran. Onnea matkaan, sinulle, minulle ja upeille kilpakumppaneilleni!

Aanestä suosikkiasi täällä!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.

4 kommenttia

 1. Nanna 01.09.2012

  Hienoa Jenni!

  Vastaa
 2. Jenni 03.09.2012

  Kiitos Nanna 🙂 Kuin myös, onnea kisaan. Kova kamppailu tulossa, vaikka uskonkin että jokainen meistä bloggaajista on aidosti iloinen niiden puolesta jotka pääsevät palkintopalleille. Häviäjät hukuttavat sitten itsensä boolimaljaan gaalassa 😉 Lopputulosta suurempi ongelma onkin mitä mä laitan päälle! 😀

  Vastaa
 3. Riikka 03.09.2012

  Täällä tullaan painimaan ihan saman ongelman parissa. Kippis ja onnea!

  Vastaa
 4. Nanna 03.09.2012

  Ihanaa olla maalta, voin tulla aivan junttilookkina… 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *