Skip to main content

Soijaa mä metsästän! Metsästyskausi on alkanut, ja piipun päähän osui Soyappétit soijapyörykät. Kehitin eläinystävällisen kasvisversion syksyisestä padasta. Soijapyörykät haudutetaan juuresten ja sienten kera tummassa oluessa. Seuraa videolta kuinka soijapallerot muuntautuvat vivahteikkaaksi ja aromaattiseksi soijapadaksi.

Pistari!

Katsottuasi videon tiedät miten kuivat soijapallerot muuntautuvat vivahteikkaaksi ja aromaattiseksi soijapadaksi. Tiukka täti kun olen, on pistarin aika! Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan 5 kpl No7 Beautiful Skin BB-kasvovoidetta normaalille/kuivalle iholle (arvo 15,90 €). Vastaukset löytyvät videolta tai tästä postauksesta.
Onnea myös edellisen pistarin mallioppilaat Litta, Jari, Jessica, Julia ja Maija! Teille lähtee palkinnot 🙂
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6LtT_Q5guz4]

Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world’s leading questionnaire tool.

syksyinen pata, soijapata

Soyappétit syksyinen pata

2 dl Soyappétit soijapyöryköitä
4 rosamundaperunaa
3 porkkanaa
200 g lanttua
1 l sieniä (suppilovahvero, kanttarelli tai tatti)
5 dl kasvislientä
2 dl tummaa olutta
nippu tuoretta rosmariinia
2 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
suolaa
pippuria
Keitä soijapyörykät ohjeen mukaan runsaassa vedessä n. 10 minuuttia.
Kuori ja pilko juurekset. Perunat voi jättää rustiikkiseksi kuorineen.
Kuullota öljyssä kattilassa tai padassa viipaloituja valkosipulinkynsiä ja sieniä, kunnes runsaimmat nesteet ovat haihtuneet sienistä. Lisää juurekset ja anna kypsyä n. 10 minuuttia. Lisää rosmariini ja keitetyt soijapyörykät. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada päälle kuumennettu kasvisliemi ja olut. Anna hautua uunissa padassa n. 1 tunti 200 asteessa.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

  • jenni sanoo:

    soija on kyl tosi hyvä vaihtoehto lihalle,itse en ole vegaani tms,mutta tulee käytettyä paljon soijaa eri nuodoissa 🙂 ihana aku saa uusia soijaohjeita 🙂

  • Jenni sanoo:

    Aika monessa tapauksessa lihan tai kanan voi korvata suoraan soijalla, ja tosiaan tuotteita on erilaisia. Niinkuin nyt vaikka tässä tapauksessa nuo soijapyörykät.

    Sama juttu, kaikki menee! Viimeisen vuoden aikana kasvisruoka on hieman lisääntynyt keittiössä muutenkin, mutta lihaa syön siis edelleen.

    Jenni

Jätä kommentti