Skip to main content

Katukeittiö levittäytyy tänään sananmukaisesti Helsingin kaduille Helsinki Streat Eats tapahtumassa. Tässä ruokakojutärppini tapahtumaan, tosin voisin listata tähän kaikki loputkin ravintolat. En tiedä miten tulen selviämään tästä päivästä. Katukeittiöhuumassa suunnista kirjakaupan (tai nettikaupan) kautta kotiin fiilistelemään Katukeittiö-kirjani kainalossa 🙂 Bongasin, että Suomalaisissa kirjakaupoissa keittokirjat ovat -15 % viikonlopputarjouksessa.

streat helsinki katukeittiö menu kartta pdf
LATAA HELSINKI STREAT EATS MENU JA KARTTA PDF

Streat Helsinki Eats tärpit

Richard McCormicks Burger Joint
Instafeediini lävähti kuva kasasta lampaanpäitä. Ensimmäinen ajatus oli että noita nyt ainakin pitää päästä maistamaan! Mies guuman Sandron takana tarjoilee lampaanpää, seitan ja ankkaburgereita Hellmann’s majoneesilla kuorrutettuna.

EWÄS
Ewäksen esillepano ja design kiinnostaa, kuin myös pikkunaposteluun juuressipsit ja tehojuoma. Kiinnitin huomiota että Ewäs tarjoaa myös catering-palveluita eli voit tilata street foodia pippaloihisi (vähintään 100 hlö).

Twisted Street Kitchen
Fredan oikku – Twisted Street Kitchen – ei ole koskaan ollut auki kun olen sinne yrittänyt. Josko nyt pääsisi testaamaan tätä tarkoin suojeltua tulista salaisuutta? Tarjolla mm. mussaman curry ja spicy thai beef.

Freese Coffee & Co
Kaupungin parhaat kahvit rantautuvat Töölöstä senaatintorille täksi päiväksi. Sumppihimoon on tänään siis vain yksi osoite! (koju)

Streat Helsinki Eats
Kauppatori / Torikorttelit
Lauantaina 22.3 klo 11-19
Hinnat 2-10 €

Tägää Instagram kuvat #streathelsinki #streetfood #helsinki ja olet mukana jossain arvonnassa! Liemessä instagram-feediä voi seurata @liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä Instagramissa @liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

  • Chef Jones sanoo:

    Mä jään aina rannalle ruikuttaan kun jotain tällästä tapahtuu 🙂 katokki et tuut kesällä tännepäin jos Nannan kanssa järkätään jotain Pohjonmaan suunnalla 🙂

  • Kävin paikoilla, mutta ryysis oli niin tolkuton että jouduin perääntymään Cafe Engeliin. Jonot oli joihinkin paikkoihin kymmenien metrien pituiset eli jonotusaika oli arviolta luokkaa 10-20 minuuttia. Ei kiitos hyisessä kevätsäässä. Harmi juttu.

Jätä kommentti