Skip to main content

Huomenna olen joko laitoksella tai sitten Gastro Helsinki messuilla. Gastro Helsinki messut ovat horeca-alan ammattimessut. Sen tietää siitä että horeca-sana ei sano mitään tälläiselle amatöörille, mutta minulle on kerrottu että nämä ovat ruoka-alan messut. Tänä vuonna ovet avautuvatkin perinteisen lehdistön lisäksi myös bloggaajille ja pääsen nuuskimaan ravintola- ja ruoka-alan uusimpia tuulia.

Messujen virallinen hashtag on #gastrohelsinki eli meininkiä pääsee seuraamaan myös Instagramin kautta.

Gastro Helsinki Bloggaajapäivä

Torstai on bloggaajapäivä. Bloggaajille on järjestetty myös erityistä ohjelmaa ja Blogirinki emännöi Blogger’s loungea Wine Cornerissa. Blogger’s lounge on levähdyspaikka bloggaajille päivän aikana, joten tervetuloa jos pyörit messuilla. Olen ollut kevään aikana mukana tuottamassa Gastro Helsingin bloggaajapäivää. Nyt olen jo äitiyslomalla ja pääsen nauttimaan osittain omankin työn hedelmistä bloggaajana. Outo tunne päästää suitsista irti, mutta ehkä tähän tottuu. Ei minua silti sieltä pois saa pidettyä, vaan:

Torstaina klo 15-16:30 olen Blogger’s Loungessa Katukeittiö-kirjan kanssa, jota saa ostaa minulta suoraan omistuskirjoituksella tai tulla muuten vain moikkaamaan! Voin kertoa että minut tunnistaa ja näkee jo kauas 🙂

Bloggaaja – tervemenoa messuille!

Bloggaajille saattaa olla myös mielenkiintoista tietää että nykyään Messukeskuksen messuille voi akkreditoitua eli hakea sisäänpääsyä myös bloggaajat toimittajien lisäksi. En tiedä millaisilla kävijämäärillä hyväksyvät akkreditoitumisen, mutta kannattaa kokeilla kun blogisi aihealueen messut ovat tulossa.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä Instagramissa @liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti