Skip to main content

Huh huh, tällä viikolla on luvassa hellettä! Kevään aikana pusersimme Blogiringin toimistolla kasaan Kesän kuumin blogi-kilpailun. Vaikka suosikkiblogisi Liemessä on törkeästi järjestäjätahona jäävätty kilpailusta, niin yli sadan Blogirinki Median blogin joukosta uskoisin löytyvän monta muuta kuumaa suosikkia. Voit äänestää kaikissa kategorioissa: lifestyle, leivonta ja ruoka. Voittajablogeille on luvassa 1000 euroa kesälomarahaa ja hotelliyö Blogiringin kesäjuhlien aikaan. Oma kesälomareissu buukattiin edullisesti Riikaan ja Jurmalaan tuttavaperheen luokse, joten onneksi tuo kesälomareissukaan ei nyt sitten jää näistä voittorahoista kiinni. Kun on nukkunut sohvalla viimeiset puoli vuotta, niin tuota hotelliyötä kyllä osaisin arvostaa! 🙂

Palkintona kesän kuumin kattaus!

Kisa on tiukka, ja bloggaajat arvostavat varmasti jokaista ääntä. Kaikkien äänestäneiden ja yhteystietojen jättäneiden kesken arvotaan upea Arabian kesäkattaus (arvo 350 €). Äänestysaika on 4.5. – 31.5.2015. Kesän kuumimmat blogit ja Arabian kesäkattaus –tuotepaketin uusi onnellinen omistaja julkistetaan 13.6. Blogirinki Median Facebookissa ja Instagramissa @Blogirinki.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä Instagramissa @liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti