Skip to main content


YHTEISTYÖSSÄ HUAWEI P8

Uusi puhelin pääsi tositestiin viime viikonloppuna Blogiringin Kesäjuhlissa. Hulabaluun keskellä hyvä jos sain osoitettua kännykän kameralla kohteen suuntaan niin olin tyytyväinen. Tapahtumakuvauksessa kännykkä on kuitenkin omiaan; järkkärillä nämäkin vähät kuvat olisivat jääneet ottamatta.

Bloggaajat saivat matkaansa giweaway-kassit, joissa oli myös Blogiringin kesälahja bloggaajille: ananas. Joku kysyikin mitä niille juhlien ylimääräisille koristeananaksille oikein tapahtuu? Tässä yhden ananaksen tositarina. Ananas matkasi kanssani Suomenlinnan lauttaan, ja odotti kiltisti lähtölaiturin odotushuoneessa. Huawein tämän viikon #MakeItVisual kännykkäkuvausvinkki liittyy kuvan yllätyksellisyyteen. Päätin ottaa viikon kännykkäkuvaushaasteen vastaan siltä istumalta. Kuvasin ananaksen yllättävässä ympäristössä, tehdäkseni kuvasta mielenkiintoisemman. Yllättyneiltä näyttivät myös odotushuoneen japanilaisturistit. Ananas muuten sopii yllättävän moneen. Itseasiassa vähän kaikkeen tällä viikolla! Juhannusmenusta on hahmottumassa kovin ananaspainotteinen.

Viikon vinkki #MakeItVisual

”Yllätyksellisyys herättää katsojan mielenkiinnon. Mielenkiintoa voi luoda yhdistämällä vastakohtia, esimerkiksi kuvaamalla kohdetta tavallisuudesta poikkeavaa taustaa vasten. Mikä on sinun yhdistelmäsi tai poikkeuksellinen elementtisi viikon kuvassa? Kokeile rohkeasti.”
Veikko Kähkönen, valokuvaaja

Tahtoo Huawei peekasin!

Neljän viikon aikana testaan Huawei P8-uutuuspuhelinta. Kaikki tämän postauksen kuvat on otettu kyseisellä kännykällä. Huippu tyyppi ja valokuvaaja Veikko Kähkönen antaa viikottain kuvausvinkkejä Huawein #MakeItVisual-kampanjasivuilla. Minä puolestaan yritän toteuttaa Veikon vinkkien avulla blogikuvia. Osallistu myös haasteeseen ottamalla Veikon viikon kuvausvinkin mukainen kännykkäkuva, ja lataa se Instagramiin häshtägillä #MakeItVisual. Joka viikko arvotaan HuaweiP8-puhelimen onnellinen omistaja!! (arvo 499 €).  Kuvasi myös nousee kampanjasivulle. Onnea matkaan!

Blogiringin Kesäjuhlista sain taltioitua kännykkäkuvina Richard McCormick cateringin buffan, illan kuvatuimman Dansukker Kakkumestari kakkupöydän, Hawaii photobooth höpsötyksiä ja ihania kanssabloggaajia jotka tekivät illasta ikimuistoisen. Illan aikana palkittiin myös Kesän kuumimmat blogit: lifestyleblogi Karhupoikani Koda, leivontablogi Kinuskikissa ja ruokablogi Chocochili. Kunniamaininnoilla muistettiin Peggyn pieni punainen keittiö, Suklaapossu ja La Petite Princesse blogit. Dansukker Kakkumestariksi kruunattiin Kakkukatrin suklainen kerroskakku. Kiitos team Blogirinki!

Yhteistyössä Huawei

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

  • Aila sanoo:

    Hankipas sellainen ”mummokärry”, kädet ei veny eikä hierry rakoille ruokakassien kantamisesta :). Ystävä löysi leopardikuvioisen tilavan version markkinoilta kympillä.

  • Jenni sanoo:

    Leopardikuvio! Ainakin Mini rakastaisi sitä! 🙂 Pitänee tsekata kärrymarkkinat. Renkaiden ainakin pitäisi olla tarpeeksi isot mukulakiville.

Jätä kommentti