Skip to main content

ravintola-arvostelu treffi pub brunssi herttoniemi

Itsenäisyyspäivän aatto ja kello on yksitoista illalla. Tajuan, että huomenna on itsenäisyyspäivä. Tai kyllähän minä sen tiesin, mutta sisäistäminen on eri asia. Kaupat ovat kiinni. Olisipa edes nakkikeittoa jääkaapissa mutta kun ei. Ravintoloiden nettivarausjärjestelmät ovat jo sulkeutuneet seuraavalle päivälle, joten paniikkinappulan painaminen jää aamuun. Kumma kun ravintoloista ei vastata puhelimeen vielä seitsemältä aamulla 😉 Sitten muistan Treffi pubin Herttoniemen metroaseman kupeessa. Legenda kertoo, että Treffi pubista saa tällä hetkellä Suomen parhaan hampurilaisen. Liekö vain humalaisten horinoita, mutta liian moni cityhipsteri on myös hehkuttanut paikkaa. Treffi pubi tarjoaa brunssia sunnuntaisin, ja saamme vimetingassa varattua pöydän. Mini pukeutuu hienoimpaan mekkoonsa, ja kysyy onko se hieno ravintola. Nooh, hyvää ruokaa siellä ainakin pitäisi saada. Pakkaamme perheen metroon ja suuntaamme itään!

Olimme ensimmäisiä paikalla, mikä osoittautui ruokabloggaajan kannalta erittäin hyväksi strategiaksi; ehdin kuvata bufeepöytää ennen jonon muodostumista. Ravintola oli siisti, ehkä jopa ”rossomainen”. Mielikuvani oli rosoinen ja kaurismäkiläinen kauhtunut pubi. En ole aivan varma kumpi olisi ollut parempi. Vakkariasiakkaat ja kaljankittaajat oli eristetty omaan karsinaansa ravintolan etuosaan. Alkupalapöytä näytti ensi vilkaisulta lupaavalta, erityisesti kalat. Tarjolla oli myös lohikeittoa. Sen jälkeen kyyti oli kuoppaisempaa. Herkulliselta näyttäneet lihasiivut olivat sitkeähköjä. Itseleivottu leipä taas keräsi pisteitä. Buffaan kuului myös lämmin ruoka: nyhtöpossua ja perunamuussia. Jälkkäripöytä oli heikoin lenkki: kuivakkaa mustikkapiirakkaa, jonkinsortin pannacottaa ja leipäjuustoa tyrnihillolla. Ruokajuomana joimme vettä ja kahvia. Buffa maksettiin sisääntultaessa kassalle, mutta juomia ei kysytty emmekä niitä huomanneet ensikertalaisina tilata. Asian valjetessa kassalle kertynyt jono ei ollut mehun arvoinen.


Summattuna Treffi Pubin brunssilla on potentiaalia, ja sieltä löytyi erittäin onnistuneitakin makuja ja ensiluokkaisia raaka-aineita. Keittiössä häärii selkeästi asiansa osaavaa porukkaa ja jotenkin symppaan paikkaa. Vielä kun löytyisi se punainen lanka. Matkalla Rautatientorilta Herttoniemeen löytyy vielä monta hinta-laatusuhteeltaan parempaa paikkaa. Herttoniemeläisille Treffi Pubi on varmasti tervetullut korttelikapakka ja bistro. Jos tästä paikasta löytyy Suomen paras hampurilainen, niinkuin väitetään, niin ehkä brunssille kannattaisi tuoda sitä osaamista muodossa tai toisessa. Jälkikäteen huomasin, että joka kuukauden viimeinen sunnuntai tarjolla on Street Food Brunch. Tuli sellainen kutina, että Street Food Brunch konsepti saattaisi olla juuri se punainen lanka – mutta joka sunnuntai. TCB-hamppari on vielä pakko käydä testaamassa, joten Treffi pubissa tavataan!

Treffi Pub & Bistro
Hiihtomäentie 14, Herttoniemi
brunssi sunnuntaisin klo 11-15, 25 €/ hlö (4-12 v puoleen hintaan)
Street Food Brunch joka kuukauden viimeinen sunnuntai
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

4 Kommenttia

  • Ari Makela sanoo:

    Eräs suuresti arvostamani kokki on kehunut paikan hampurilaisia, joten tuo on ehdottomasti kokeilulistalla vaikka brunssi ei näköjään täysiä pisteitä saanutkaan.

  • Jenni sanoo:

    Olen valmis antamaan toisen mahdollisuuden, koska olen kuullut liikaa hyvää tästä paikasta. Ensi kerralla sitten niitä purilaisia! 🙂

  • Anonyymi sanoo:

    Hyvän näköinen buffet!

  • Me mennään herra Longfieldin kanssa testaamaan paikka huomenna, siellä taisi olla tarjolla huomenna ranskalainen joulubuffet – saa nähdä mitä pöperöitä pääsemme maistelemaan. 😛

Jätä kommentti