Skip to main content

Laukut on vielä pakkaamatta, mutta tänään iltapäivällä hyppään Bangkokin koneeseen Suusta suuhun-blogin Alisan ja Tamarin ravintoloiden matkassa! Matkan tarkoituksena on tutustua Bangkokin katukeittiöihin ja aitoon thaimaalaiseen keittiöön. Kuulostaa tälläisen foodien korvaan aikalailla unelmien ruokamatkalta!

Yksin matkustaminen on tylsää, joten lähde kanssani virtuaaliselle makumatkalle Bangkokin kujille. Nyt viimeistään on se hetki seurata @liemessa Instagramissa ja Snap chatissä! Päivitän loppuviikon reissun päältä parhaani mukaan. Matkan jälkeen blogin puolella luvassa matkakertomuksia. Tamarin ravintolat tekee myös matkavideoita, joten jo nyt kannattaa käydä tykkäämässä Tamarin ravintoloiden Facebook-sivuista. *iik*

Lentolippusi virtuaalimatkalle:
Liemessä Snapchatissa @liemessa 
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä
Liemessä Instagramissa @liemessa
Yhteistyössä Tamarin ravintolat
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

3 Kommenttia

Jätä kommentti