Skip to main content

Duunit taputeltu, mummu buukattu, kuusi kassia ruokaa kauppakassipalvelusta tilattu, jääkaappi täytetty, pari hätämuonitusmakaronilaatikkoa väännetty ja perään itkevät lapset hyvästelty. Ei mikään ihan pieni jumppa perheelliselle yrittäjälle. Lennän tänään Guangzhouhun Finnairin siivillä. Guangzhoun eli Kantonin sanotaan olevan Kiinan kulinaristinen keskus. Vissiin sieltä saa ainakin hyvää teetä 🙂 Tässä kirjoittaessa nauttimani lentokentän Starbucksin vaniljachai saattaa saada haastajan. Pressimatkan matkaohjelma on aika tarkkaan etukäteen suunniteltu ja päivät ohjelmantäyteisiä, mutta suunnittelen salaa pientä pakomatkaa Guangzhoun katukeittiöihin. Lähden matkaan ainoana suomalaisena bloggaajana; muu matkaseurue koostuu ulkomaisista toimittajista ja bloggaajista. Silti tuntuu kuin olisin astumassa suureen maailmaan ihan yksin. Yritän päivittää mahdollisimman paljon reissusta snapchatiin @liemessa – tuuthan matkalle mukaan! 🙂

Lentolippusi Kantoniin, Kiinaan Snapchat @liemessa
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea Liemessä-Facebook ryhmässä
Liemessä Instagramissa @liemessa
Yhteistyössä Finnair
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

4 Kommenttia

 • Mallaspulla sanoo:

  Todellakin mukana! Kaksi kuukautta oltiin juuri Hongkongissa (tai Mallas on siellä vieläkin) ja kiinalaista pöperöä kadulta ja torilta tuli nautittua ihanan paljon. Ja tietysti kaikkia muitakin maailman keittiöitä, sillä tarjontaa oli niin valtavan paljon. Yritäpä livistää käymään HK:n puolellakin 😉

 • Jael sanoo:

  Vautsi. Sähän koluat koko Aasian.Herkullista matkaa!

 • Jenni sanoo:

  Palasin juuri reissusta! Paikan päällä oli tosiaan aikaa vain noin 48 tuntia, joten Hong Kongia en nähnyt lentokenttää ja lyhyttä taksimatkaa pidemmälti. Teidän reissu kuulostaa ihanalta! Eri elämäntilanteessa Hong Kongiin olisi voinut vielä jäädä pariksi päiväksi, mutta nyt kotona odottivat mamin kultamussukat, työt ja viikonlopun juhlajärjestelyt. Guangzhou ja varmasti myös Hong Kong ovat niin suurkaupunkeja ja täynnä loputtomia ruokaelämyksiä, joten molempiin kannattaa pistäytyä hieman pidemmäksi aikaa. Hong Kong on siis nyt listalla paikoista joihin pitää vielä päästä joku päivä ja paremmalla ajalla 🙂

 • Jenni sanoo:

  Pisaroita meressä, Aasian ruokatarjonta on aika huikeaa. Mutta taas yhtä uskomatonta kokemusta rikkaampana, vau! 🙂

Jätä kommentti