Skip to main content

tukholma asunto

Pieni jännitysmomentti tuossa viisi päivää ennen Tukholman matkaa. Vuokraemäntämme sattui kysymään monelta lentomme on perillä Tukholmassa pitkäperjantaina. Siis se päivä kun koko muukin maailma jää lomalle ja matkustaa. Kahlasin sähköpostistani Finnairin lentoja. Joo-o, varausvahvistus löytyy, mutta mikäs tuo avaamaton ”order cancelled” meili tuossa yläpuolella on. Tota, kulta. Ethän suutu? Olin vinguttanut luottokorttini luottorajan tappiin loppuvuoden matkajärjestelyillä ja tilaus oli peruuntunut. Lentojen hinnat olivat tietysti tässä vaiheessa pompsahtaneet taivaisiin. Lentomme vaihtui torstai-illan muumidiskoon ja pallomereen Silja Serenadella. Vielä piti keksiä miten Nirso hoitaa torstain myöhäisillan telekonferenssin jenkkeihin vai lentäisikö perästä Tukholmaan perjantaina. Näin jo Nirson telekonfaamassa livevideostriimiä hytin vessasta samalla kun reissulla yht’äkkiä uhmaikäiseksi heittäytynyt 3-vuotias roikkuu oven kahvassa ja kaikilla on samaanaikaan kakkahätä. Palaveri saatiin onneksi lopulta siirrettyä ja livuimme samassa veneessä kohti Ruotsia.

tukholman laiva

Tukholmassa meitä odotti sisustuslehdestä repäisty Airbnb* kämppä lastenhuoneella, kylpyammeella ja viihtyisällä sisäpihalla. Reissussa ryytyneenä ja pakkasen puremana mulla oli just se Ikea-mainoksen ”Ihanaa olla kotona” fiilis rojauttaessani kapsäkin valkokuultolakatulle lankkulattialle. Täällä ihminen viihtyisi neljä päivää. Taaskaan ei tullut hotelliasumista ikävä.  Asunto sijaitsi trendikkäällä Södermalmin asuinalueella vain kiven heiton päästä metrosta ja kaikista mahdollisista mukavuuksista mitä pieni ruokabloggaaja perheineen voisi toivoa. Viime Tukholman reissun jälkeen puristin kasaan tykätyn Tukholman edulliset ravintolat postauksen. Nyt löytyy matskua Tukholman perheystävälliset ravintolat-postaukseen, sellainen siis luvassa!

tukholma asunto

tukholma asunto

tukholma asunto

tukholma asunto

tukholma asunto

tukholma asunto

tukholma asunto

tukholma asunto

tukholma asunto

*Sponsoroitu / mainoslinkki. Rekisteröitymällä tämän linkkini kautta saat 35 €:lla matkustuspisteitä  Airbnb seikkailuihin! Minulle vastaavasti myös tupsahtaa matkustuspisteitä. Win-win! Lähes kaikilla matkoilla vuokraamme asunnon Airbnb:n kautta, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Suosittelen! 🙂

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

Jätä kommentti