Skip to main content

brunssikirja brunssi reseptit

Olin saanut ensimmäisen keittokirjani, Katukeittiön, raakileen oikoluvusta. Yritin erottaa näytöltä kirjaimia, mutta silmäni sumentuivat kaikesta siitä punakynästä ja tomaattisilmiini puskevista epätoivon kyyneleistä. Sillä hetkellä taoin kaaliini, että anti olla ensimmäinen ja viimeinen keittokirja. Vähän kuin synnytyksenkin kanssa, aika onneksi kultaa muistot. Vedettyäni happea muutaman vuoden, päähäni alkoi pulpahdella uusia kirjaideoita. Samoihin aikoihin kiinnitin huomiota lahjakkaaseen Saaraan Viimeistä Murua Myöten-blogista. Kilautin Saaralle ja onnekseni Saara innoistui yhteiskirjaprojektista. Myöhemmin kirjanprojekti on kasvanut ystävyydeksi ja koen olevani hyvin onnekas että sain tehdä tulevan kirjamme juuri Saaran kanssa.

Brunssikirja – Brunch All Day

Yksi teema tuntui inspiroivan molempia. Tekisimme brunssikirjan! Tänään voimme siis vihdoin paljastaa meidän yhteisen lapsemme teeman ja nimen: Brunssikirja – Brunch All Day.  Meidän mielestä brunssin ei tarvitse rajoittua vain viikonloppuaamuihin. Brunssiherkuista voi nauttia aamusta iltaan viikon kaikkina päivinä. Brunssipöytäämme on katettu yli 100 herkullista ja raikasta hyvän mielen reseptiä ystävien kesken jaettavaksi. Vietimme hyvän osan kesästä yhdessä kirjaa kuvaten. Kuvattuna on nyt noin 95 %. Hommaa riittää vielä kuvien käsittelyssä ja tekstien kirjoittamisessa, mutta ensi kuun jälkeen alkaa enää piinaava odotus kun kaikki materiaalit on luovutettu kustantaja Tammelle. Laskettuaika on maaliskuussa 2018.

Kutsu lukijabrunssille!

Ja se vielä kuvaamatta oleva 5 %? Haluaisimme kutsua sinut mukaan tekemään kirjan viimeisistä brunssikuvauksista ikimuistoiset. Järjestämme lukijabrunssin sunnuntaina 8.10 klo 12 työhuoneellani Vallilassa, Helsingissä. Ohjelmassa on kirjan kuvauksia, joihin sinä pääsisit tietysti osalliseksi ja seuraamaan mitä kulisseissa tapahtuu 🙂 Kuvausten päätteeksi nautimme yhdessä herkullisen sunnuntaibrunssin. Brunssille mahtuu 10 ja varaamme paikan brunssipöydästä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu meilitse [email protected] ja ilmoita samalla erikoisruokavaliosi. Olisi ihana nähdä brunssilla!

EDIT: Apua, lukijabrunssi täyttyi hetkessä. Kiitos kaikille ilmoittautuneille! Teille tulee vahvistus ja lisätietoa pian. Jee, nähdään brunssilla! <3

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

8 Kommenttia

 • Saara sanoo:

  Ihan herkistyy, kun puhut niin ihanasti :). Kiitos Jenni <3 On ollut parasta tehä juuri sun kanssa 🙂

 • Jael sanoo:

  Onnea tulevalle kirjallenne, ja ihana kansi siinä:) Onnekkaat ne jotka pääsevät brunssillenne:)

 • Johanna sanoo:

  Vaude! Hienosti hemmottelet lukijoitasi. Tilaisuus on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan kirjan tekoon.

  • Jenni sanoo:

   Ihan tosi kiva järjestää lukijabrunssi. Mietittiin vaan etukäteen tulisiko sinne ketään ja paikat tulikin täyteen vartissa 😀 Että ehkä tälläistä pitäisi järkätä vähän useamminkin 🙂 Saas nähdä mitä ihmiset tuumaavat kun tajuavat, että kirjakuvauksissa ei suinkaan rynnätä ruokien kimppuun vaan ensin kuvataan hartaasti ja huolella. Noh, lopussa onneksi palkinto seisoo!

Jätä kommentti