Skip to main content

Let the tale begin! Elämme pienen bloggaajan maailmassa jännittäviä aikoja, sillä tänään alkoi minun ja Viimeistä Murua Myöten-blogin Saaran pohjoismainen ruokatarina Instagramissa @nordicfoodtales. Eihän siellä ole vielä kuin yksi kuva, tyyliin äiti ja muutamia suomalaisia seuraajia vaivaituneena kommentoimassa englanniksi, mutta tilin avaamisella on iso symbolinen merkitys. Koko bloggaajahistoriani aikana olen aina pyrkinyt haastamaan itseäni ja kokeilemaan uusia asioita, etenkin jos tuntuu että ehkä en ihan osaa. Se on auttanut blogiani eteenpäin ja toivottavasti myös sinulla on pysynyt mielenkiinto roikkua matkassa mukana kun ei ehditä sammaloitumaan.

Olen pyöritellyt ajatusta englanninkielisen tilin avaamisesta jo vuosia, mutta se on jäänyt päytälaatikkohaaveeksi. Jo pelkästään rakkaan blogin ja suomenkielisen @liemessa tilin päivittäminen  ja laadukkaan sisällön tuottaminen on aikaa vievää. Hyväksyin reaaliteetit: aikani ei mitenkään riittäisi toisen tilin ammattimaiseen päivittämiseen. Yksin.

nordic food tales

Kuvasimme kesän Saaran kanssa ensi keväänä ilmestyvää kirjaamme ja välillä unohduimme pallottelemaan ideoita mm. englanninkielisestä instagram-tilistä. Kirjan tekeminen sujui niin hyvässä hengessä, että ajatus yhteisestä instagram-tilistä jäi kytemään. Täydellistä aikaa haaveiden toteuttamiselle ei ole, joten päätimme vain aloittaa ja tili on nyt auki. Tunne on vähän sama kuin kymmenen vuotta sitten perustaessa Liemessä-blogia. Muistan sen hämmennyksen ja ilon kun kävijälaskurini näytti 100 kävijää. Nyt olemme taas nollapisteessä @nordicfoodtales tilin kanssa, mutta se siitä tekeekin niin kiehtovaa. Sen lisäksi, että instagrammaaminen saa varmasti taas uusia ulottuvuuksia ja haasteita, niin englanninkielisen tilin kautta meidän on toivottavasti helpompi tutustua muihin bloggaajiin kansainvälisesti. Huomenna lennämme Saaran kanssa Ranskaan Bordeaux’iin ruokakuvaus- ja viiniretriittiin. Tiedän, kuulostaa ihan sairaan rankalta! 😀 Opettajina meillä on maailman parhaimpiin ruokakuvaajiin ja suosituimpiin instagrammaajiin lukeutuvia superlahjakkuuksia kuten @evakosmasflores @linda_lomelino @_foodstories_ ja @careynotcarrie. Päivitämme myös uutta tiliä reissusta!

Tule siis osaksi ruokatarinaamme ja ota Instagramissa seurantaan @nordicfoodtales 🙂

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

Jätä kommentti