KUOKKAVIERAS – THE BLOG AWARDS FINLAND

The blog awards finland

One year you are in, the next year you are out! Oletin tottakai, että viime vuoden ruoka-kategorian kruunattu kuningatar on automaattisesti tämän vuoden The Blog Awards Finland blogigaalan kutsuvieraslistalla. Mutta peli on kovaa blogimaailmassa. Viime vuoden voittajat ovat jo menneen talven lumia. Tiedustelin ruinasin varovaisesti sähköpostilla kutsuni perään, jos se vaikka olisi vahingossa hävinnyt postissa. Ei vastausta. Olin jo luovuttanut, kunnes pari viikkoa sen jälkeen kun 1. luokan kutsuvieraat olivat saaneet kutsunsa, meiliini kilahti postia. Kutsu se on säälikutsukin.

The blog awards finland

Blogigaala on käytännössä ainoa ilta vuodessa kun tämä mamma  pääsee kunnolla pynttäytymään. Viime vuonna turvauduin kaverilta lainattuun pieneen vihreään 60-luvun vintage mekkoon. Tänä vuonna kutsu tuli niin viime tingassa ja keskelle kirjaprojektin kiireisiä viime metrejä, että en ehtinyt laittaa enempää ajatusta kolttuuni. Mentäisiin sillä mitä kaapeista sattuisi löytymään. No kaapistanihan löytyy mitä ihmeellisempiä asioita. Kuten sähkönsininen 80-luvun vintage prom-tanssiaismekko jättimäisellä rusetilla. On siinä tubettajilla ja muotibloggaajilla kuokkavieraassa ihmettelemistä.

The blog awards finland

Jätimme Viimeistä Murua Myöten-Saaran kanssa Brunssikirjan materiaalit kustantajalle toissailtana 1 h 15 minuuttia ennen deadlinea. Ei mennyt siis yhtään viime tippaan, tuossahan jäi kokonainen tunti luppoaikaa. Hetki oli liikuttava. Siihen kiteytyi meidän puolen vuoden työ ja viimeisinä vuorokausina ei ole tullut paljoa nukuttua. Tanssiaismekko on silittämättä, kynsinauhat hoitamatta ja silmäpussit elämää suuremmat, mutta olettaen että päästään silti sisään, tänään korkataan Saaran kanssa skumpat ja nostetaan korot kattoon. Haluan ehdottomasti olla paikalla kannustamassa Saaran Tulokas-kategorian voittoon ja tottakai luovuttaa ilomielin kruunun tulevalle kuningattarelle: Jotain maukasta, PS. olen vegaani tai Vanelja. Cin cin!

The blog awards finland

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa
UUTTA! Nordic vibes @nordicfoodtales

14 kommenttia

 1. Minttu 27.10.2017

  Hauskaa iltaa! Säälikutsut on meikäläiselle tuttu juttu ?Tähän hyvin karsittuun tilaisuuteen ei tullut edes sitä ? Ja somettakaas ahkerasti, jotta me rannalle jääneet tiedetään mitä tapahtuu!

  Vastaa
  • Jenni liemessä 29.10.2017

   Hö! Gaalassa oli tänä vuonna kovin vähän tuttuja ruokabloggaaja naamoja, mikä oli tietysti sääli! Kiva ilta silti. Insta storiesiin yritin kuvata tunnelmia, toivottavasti tulivat perille 🙂

   Vastaa
 2. Marja 27.10.2017

  Ihan helkkarin hieno mekko <3! Ja sanoisinpa vielä että heidän on häpeänsä :D!

  Vastaa
  • Jenni 30.10.2017

   Kiitos Marja 🙂 Meillä oli kyllä tosi hauska ilta!

   Vastaa
 3. Muistan sen vihreän mekon, se oli ihana! Ja toi sininen on niin magee!!
  Kustannustoimittaja kiittää materiaaleista vielä tätäkin kautta. Olen tosi innoissani sun ja Saaran upeasta kirjasta.
  Pitäkäähän nasta ilta!

  Vastaa
  • Jenni 30.10.2017

   Harmi, että siitä vihreästä piti luopua. Rakastan myös sitä mekkoa <3 Tulipahan nollattua pitkä työrupeama, vaikka mehän vielä jatketaan tietysti kirjan parissa sun ja taittajan kanssa 🙂

   Vastaa
 4. Nanna 27.10.2017

  Kyllä vintage kuulostaa paremmalta kun last season 🙂 ….

  Ihania juhlia teille molemmille ja muistakaa pitää kengät jalassa. R.I.P Niitti siitä taisi aikoinaan meitä ruokabloggaajia ojentaa… 😀

  Vastaa
  • Jenni liemessä 29.10.2017

   Siis mulla nykyään noi mummomalliset tolppakorkoiset matalat kultaiset kengät. Kestää nykyään olla koko tapahtuman kuule ihan kengät jalassa ?

   Vastaa
 5. Sofie 27.10.2017

  Ihanat kuvat Jenni <3

  Erikoista toimintaa Blog Awardseilta, mutta hei sait kutsusi. Nauti illasta ja ota ne kengät pois jos siltä tuntuu 🙂

  Vastaa
  • Jenni 30.10.2017

   Kyllähän mä ymmärrän, että kaikki ei voi saada kutsua, mutta silti..pääsin onneksi luovuttamaan kruununi (kirjaimellisesti) tämän vuoden voittajalle Vanelja-blogin Virpille. Se oli tärkeintä! 😀

   Vastaa
 6. Siiri / Pilkettä 27.10.2017

  No jo on kovaa. 😀 Mutta hyvä että kutsu löytyi niin päässee tuokin mekko ulkoilemaan 😉

  Vastaa
  • Jenni liemessä 29.10.2017

   9 vuotta se oli odottanut kaapin pohjalla tätä hetkeä! Mekko oli oikein loistava. Kirjaimellisesti.

   Vastaa
 7. Jael 28.10.2017

  Vautsi mikä mekko, ja istuu niin nätisti kantajansa päällä. Kyllä on peli kovaa…..

  Vastaa
  • Jenni liemessä 29.10.2017

   Kiitos ystävällisistä sanoistasi ? Elämä ei kaadu gaaloihin, mutta toki oli kivaa, että pääsin lopulta mukaan. Meillä oli ihana ilta ?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *