Skip to main content

H-hetki lähenee. Tänään kruunataan blogi- ja tubetaivaan kirkkaimmat tähdet The Blog Awards Finland gaalassa. Olen ennenkin ollut ehdolla gaaloissa, mutta nyt tuntuu erilaiselta. Tällä kertaa jännittää. Se johtuu varmasti siitä että minusta tuntuu kaikkeni antaneelta. Olen heittäytynyt yksityisyrittäjäksi, jotta voisin panostaa täysillä tähän hengentuotokseeni ja intohimooni ruoan parissa. Liemessä-blogi täyttää pian 10 vuotta. Ruoka on siitä mahtava aihe, että ruoanlaitossa voi aina kehittyä lisää- ja sitä työsarkaahan riittää 😉 Tuntuu, että jos tähdet ovat oikeassa asennossa, niin palkinto tulisi lähes elämäntyöstä – niin tärkeä tämä harrastus ja nykyinen työ minulle on.

Paljon tämä syksy on antanut, paljon se on myös ottanut. En muista enää aikaa kun joku perheestä ei olisi kipeä. Tällä viikolla taitoin työmatkoja taksilla jotta ehdin joka paikkaan. Viime yön kauneusunesta sain kiinni vasta aamuyön pikkutunneilla Herra Simpukan köhiessä ja vinkuessa orastavaa flunssaa. Mutta nyt tämä märkä rätti laittaa ruuhkavuosien kanssa painimisen yhden illan ajaksi tauolle. Illalla keskityn rentoutumiseen ja blogiystävien tapaamiseen. Kaikki voitava on nyt tehty ja voimme vain odottaa mihin asti kisakunto riittää! Niinkuin urheilussakin, kalkkiviivoilla on aina muitakin intohimoisia, upeita kisaajia, jotka ansaitsevat voittaa yhtä lailla. Onnea matkaan Hannan soppa Hanna ja Suolaa ja Hunajaa Jonna – molemmille luovuttaisin kruunun ilomielin! Minulle tämä ilta on täydellisen onnistunut, jos saan vain istua alas puoleksi tunniksi ja joku kiikuttaa eteeni lasin skumppaa 😀

Vielä pitää puida pakollinen gaala-asukriisi! Olisin voinut ruinata lainarätin pr-toimiston huippudesigner asuista, mutta ajatus tuntui vieraalta. Halusin jotain todella itseni näköistä. Pohdin kuinka monella ihmisellä roikkuukaan rättejä vaaterekissä käyttämättömänä. Niimpä käytin oljenkorren ja kysyin Facebookilta. Huluiluuni vastattiin useammalla kauniilla mekolla, jotka odottivat juhlijaansa. Silmiini osui yksi erityinen mekko: the little green dress. Se on retro, vihreä, säkenöivä ja se näyttää ihan minulta. Retron tyylin viimesteli kampaamo Pinkki Paplari. Jos joku on varmaa, niin ainakaan minua ei erehdytä luulemaan muotibloggaajaksi 😉

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

28 Kommenttia

Jätä kommentti