Skip to main content

YHTEISTYÖSSÄ MIELE

Viime viikonloppuna tapahtui suuria asioita pienen bloggaajan elämässä. Me voitettiin! Liemessä-blogi kruunattiin Parhaaksi ruokablogiksi alan arvostetuimmassa tapahtumassa The Blog Awards Finlandissa! Juuri ennen voittajan julkistamista seisoin ihmismeressä pitäen kädestä kiinni kahta arvostamaani ehdokasta ja ystävää; Hannaa ja Jonnaa. Kukaan ei olisi pystynyt ennustamaan lopputulemaa – voittaminen näiden naisten rinnalla on ihan huikea juttu. Haluaisin murentaa voittopokaalin ja luovuttaa siitä siivun näille upeille naisille sekä palasen ihan jokaiselle teistä lukijoista. Kiitos ja kumarrus! Hiljalleen viikonlopun aikana tähtipöly on laskeutunut, skumppa väljähtänyt ja epätietoiset kysymykset jääneet pyörimään päähän. Onko enää elämää awardsien jälkeen? Tästäkö se alamäki lähtee? Pitäisikö lopettaa huipulla? Voinko mä nyt jäädä eläkkeelle? Siis muuttaako tää palkinto nyt mun elämän täysin? Tai sitten lauantaiaamuna kampesin itseni ylös normaalisti ja lähdin etsimään teille syksyn kauneimpia juomalaseja!


Viime aikoina olen viehättynyt värillisiin juomalaseihin. Laseja voi olla käytössä samasta sarjasta iloisesti sekaisin kaikissa sateenkaaren väreissä. Esimerkiksi Iittalan keltaiseen Kastehelmi juomalasiin rakkaus syttyi pikkuhiljaa – nyt aion hankkia samaa sarjaa lisää muissakin väreissä. Rakastan myös vanhoja antiikkiastioita ja yksi suosikkiliikkeistäni on Korkeavuorenkadun Fasaani Antiikki. Meillä mitään astioita ei hillota pölyttymässä kuin museoesineitä vaan ne ovat käytössä oli sitten arki tai juhla. Elämä on nyt eikä sitku.

Syksyn kauneimpien lasien joukossa on Riedelin uusi muodokkaampi sampanjalasi. Riedel suosittaa lasiensa pesemiseen yhteistyökumppanini Mielen astianpesukoneita. Syksyn astianpesukoneprojektissa on tapahtunut yksi merkittävä askel: päätimme lunastaa Mielen koneen. Asianpesukoneen oli siis tarkoitus olla lainassa viisi kuukautta eli testauksen ja yhteistyön ajan. Testijakson päätyttyä päättäisimme pitäisimmekö sen – astianpesukoneen hankinta kun ei ole ihan mikään hepponen päätös taloudellisestikaan. Lopulta päätös oli aika helppo ja nopea. Meillä siis Riedelin lasit pestään jatkossakin astianpesukoneessa, jes!

// Ylhäältä alas //
1. Riedel Veritas sampanjalasi
Decanter
64,90 € / 2 kpl

2. Ball Green juomalasi
Peroba, Fredrikinkatu 33
9 €

3. Grey high juomalasi
Peroba, Fredrikinkatu 33
11 €

4. Iittala Kastehelmi juomalasi
42,90 € / 2 kpl

5. Vintage lasi
Fasaani Antiikki, Korkeavuorenkatu 5
20 €

Yhteistyössä Miele.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagramissa @liemessa
Snapchatissa @liemessa
Liemessä-Facebook ryhmässä.
Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

13 Kommenttia

 • Onnea vielä, Jenni! Kaikki kolme olette kyllä aivan timanttisia.

  Meillä viinilasit pestään useimmiten astianpesukoneessa, viinilasit oli mukana uutta konetta hankkiessakin, että varmasti mahtuvat koneeseen 🙂

 • Hanna sanoo:

  Paras voitti! Ihana sinä <3

  Sama vika täällä ku Hannelellakin, koneeseen vaan kaikki mikä sinne mahtuu. Ei tässä oo aikaa mitään käsin tiskata 😀

 • Jenni sanoo:

  Kiitos Hannele! <3

  Ha ha, first things first! Erittäin tärkeä ostopäätöskriteeri 🙂

 • Jenni sanoo:

  Ensi vuonna jonkun muun vuoro 😉

  Mulla on vähän sama, oli kyse sitten vaatteista tai astioista. Jos ei konepesua kestä ni anti olla!

 • Onnea superisti Jenni <3

  Kauniita laseja! Ostin ensimmäiset Kastehelmei lasit kuukausi sitten, ihastuin. Mutta aina mahtuu kaappiin vielä muutama uusi 😀 Kaikki lasit on must, päästävä astianpesukoneeseen, muuten niitä ei kiikuteta kotiin.

 • Onnittelut voitosta! Superhienoa, että voitto osui sinun kohdallesi 🙂

  Täällä intohimo on kakkujalustat, mutta on tuo lasikaappikin täysi vain parittomia laseja. Koskaan ei tiedä, minkälaista on mieli käyttää 🙂

 • Onnittelut voitosta! Superhienoa, että voitto osui sinun kohdallesi 🙂

  Täällä intohimo on kakkujalustat, mutta on tuo lasikaappikin täysi vain parittomia laseja. Koskaan ei tiedä, minkälaista on mieli käyttää 🙂

 • Jenni sanoo:

  No mulla ei kyllä mahdu kaappiin enää kipon kippoa 😀 Onneksi mulla on nyt tää työhuone niin annoin itselleni taas luvan hamstrata. Until… 😉

  Mutta eikö sulla nyt ole uudessa keittiössä sitä kaappitilaa!

 • Jenni sanoo:

  Kakkujalustat on aika paha – vievät paljon tilaa. Mulla on vain yksi, mutta himoitsen uusia! *kakkujalustakateus*

 • Herkkuhovi sanoo:

  Tuhannesti onnea voittajalle! Tuo mekko oli aivan ihana ja sopi sulle täydellisesti. 🙂
  Täällä kanssa suositaan (kaikkia) konepesunkestäviä, tiskiä tulee niin paljon että olen luovuttanut sen suhteen. Ja kakkujalustahulluus täälläkin. Niitä ei ole koskaan liikaa, paitsi silloin kun etsit siitä täydestä kaapista sitä taaimmaista. Toinen hulluus on noiden pikkukippojen kanssa, joihin saa niin kivasti vaikka pähkinöitä ja kaikkea pientä purtavaa..

 • Mari sanoo:

  Noita Peroban laseja löytyy munkin studiolta, tosin matalampaa mallia. Ihania!

 • Jenni sanoo:

  Kiitos! Mulla on myös leikkuualustahulluus, kuvausalustahulluus, kahvikuppihulluus, vanhataterimethulluus…

 • Jenni sanoo:

  Siellä Perobalta löytyy kyllä kaikkea ihanaa, vaikka mitään ei oikeasti tarvitsisikaan 🙂

Jätä kommentti