PÄIVÄN ASU

// essu ANTHROPOLOGIE.COM //

Blogihistorian toiset ja mahdollisesti viimeiset päivän asu kuvat! Pyörähdin tuossa omassa keittiössä näpsimässä kuvia päivän asusta. Tai siis mulla oli tietysti oma palkattu kuvaaja kuten jokaisella itseään kunnioittavalla muotibloggaajalla, eikä mikään kännykkä nojaamassa maitolasiin tai kirjahyllyyn. Shoppailusta en niin välitä, mutta annapa olla kun näin valikoiman toinen toistaan upeampia keittiöessuja Anthropologie-verkkokaupassa. Essut ja kuvausalustat – heikot kohtani. Tilaamani keittiöessu on kaunein koskaan näkemäni. Eihän se päällä mitään kokata voi, mutta voi fiilistellä kokkaamista.  Ostoskoriin tipahti myös The Mocktail Manual, josta alkoholiminimalisti Nirso ja lapset innostuivat sekä pari kukkaruukkua.  Suosittelen verkkokauppaa kaikille sisustukseen, estetiikkaan, kauniisiin keittiötarvikkeisiin ja essuihin hurahtaneille.  Haluaisin kertoa, että asukuvausten jälkeen hörpin kylmäuutettua kahvia ja surffasin Balin lentoja, mutta taisin kulauttaa tavallisen sumpin ja valmistelin päivän makaronilaatikkoa. Essu visusti naulassa.

Ihanaa viikkoa muruset! XOXO Jenni

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
IG @liemessa
Facebook.com/liemessa

 

11 kommenttia

 1. Minttu 23.02.2017

  Ihana essu! Miekin haluan ?

  Vastaa
  • Jenni 23.02.2017

   Kiitos! Yritän välttää epäkäytännöllistä krääsää, mutta tämä essu jäi mieleen kummittelemaan kunnes tilasen sen 🙂

   Vastaa
 2. Ihana! Essu ja sä! <3

  Vastaa
  • Jenni 23.02.2017

   Mahtavaa että on ihmisiä jotka ymmärtää essujen päälle 😀 Ihana Minna <3

   Vastaa
 3. Jael 23.02.2017

  Ai että ,ihana essu ja ihana malli:)

  Vastaa
  • Jenni 23.02.2017

   Kiitos <3 Päiväni essumallina 🙂

   Vastaa
 4. peggy thomas 27.02.2017

  Aivan mielettömän ihana essu <3 Oli muuten virhe klikata linkkejä, mä haluan noilta sivuilta nyt vaikka ja mitä 😀

  Vastaa
  • Jenni 27.02.2017

   Joo, siis ihan hirveetä. Ne astiat kummittelee vieläkin mun päässä…

   Vastaa
 5. Minna Vuo-Cho 28.02.2017

  Ihana essu.
  Minullakin on monta tuolla valmiina, mutta aika harvoin tulee ylle laitettua. Ehkä silloin, kun kokkailee jonkunlaiset juhlavaatteet päällä (kyllä, niinkin tapahtuu välillä – yleensä silloin kun itse kutsuu vieraita 🙂

  Vastaa
 6. Mari 04.03.2017

  Tolla esulla voisi lähteä vaikka baariin 😉

  Vastaa
 7. En omista yhtä ainutta essua mutta tämän voisin kyllä haluta itselleni. Vaikka sitten naulaan roikkumaan koristeeksi 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *