Skip to main content

Brunssikirja I Julkkarit I Brunssi I Resepti I Ohje I Ideoita I Ruokakuvaus I Valokuvaus

Joskus on hyvä pysähtyä pahimmankin kiireen keskellä ja juhlistaa elämää. Viime viikolla siihen oli todella syytä, kun kippistimme Saaran kanssa kahvila Blossomissa bloggaajaystäviemme ja perheen ympäröiminä kahdentoista kuukauden uurastusta: Brunssikirjaa. Juhlapäivä alkoi jo aamuvarhaisella tavaroiden roudaamisella ympäri kaupunkia. Kuvittele meidät sullottuna pieneen autoon kolmenkymmenen ison tulppaanikimpun, skumppalasien, kuohuviinien ja jättimäisten pajunkissojen kanssa 😀 Kokemuksesta viisastuneena tiesin, että valokuvaaminen käy sitä haastavammaksi mitä enemmän vieraita alkaa virrata ovesta sisään. Niinpä näppäsin muutamia kuvia muistoksi heti kun kaikki oli valmista vieraiden saapumista varten!

Brunssikirja I Julkkarit I Brunssi I Resepti I Ohje I Ideoita I Ruokakuvaus I Valokuvaus

Tervetuloa brunssipöytäämme!

Tulppaani I Kukkakimppu I Kukka I Inspiraatio I Brunssikirja I Julkkarit I Brunssi I Resepti I Ohje I Ideoita I Ruokakuvaus I Valokuvaus

Maailman kauneimmat tulppaanikimput odottamassa bloggaajavieraita.

Brunssikirja I Julkkarit I Brunssi I Resepti I Ohje I Ideoita I Ruokakuvaus I Valokuvaus

Juhlajuomana tarjosimme samaista ihanan raikasta ja keväistä Freixenet kuohuviiniä, jonka olin napannut minulle ja Saaralle  Alkosta viimeksikin kun kippistelimme Blog Awards Finland etkoilla. Tärkeimpänä valintakriteerinä oli tietysti taas kaunis pullo 😉 Kuohuviinilasien pohjalle pudotimme syötävät ruiskaunokit. Ruiskaunokit pulpahtivat kyllä kauniisti pintaan kun päälle kaatoi kuohuvaa. Juhlajärjestelyt sujuivat muuten mutkitta, mutta pieni hikipisara nousi siinä vaiheessa kun tuntia ennen vieraiden saapumista tajusimme, että vuokralaseissa on kilpailevan kuohuviinimerkin logo kissan kokoisena. Paniikkipuhelu Asennemedian toimistolle ja puoli tuntia myöhemmin meillä oli räävittynä kasaan juuri tarvittava määrä laseja, huh!

Brunssikirja I Julkkarit I Brunssi I Resepti I Ohje I Ideoita I Ruokakuvaus I Valokuvaus

Kahvila Blossom sijaitsee Punavuoressa Tehtaankadulla. Tämä helmi pitää tietää, jotta osaat suunnistaa kirkon sisäpihalle, missä kahvila on jemmassa. Pari kuukautta sitten istahdimme tänne Saaran kanssa pienelle brunssille suunnittelmaan tulevia julkkareita. Siinä sitten mussutettiin all-day-breakfast brunssiamme ja hierottiin aivonystyröitä missä voisimmekaan pitää Brunssikirjan julkkarit. Katsoimme ympärillemme. Sitten katsoimme toisiamme. Täydellinen paikka oli löytynyt! Julkkarivieraille tarjosimme Blossomin suolaista ja makeaa vohvelia. Vohvelitaikinoihin oli käytetty Brunssikirjan yhteistyökumppanin Risentan kaurajauhoja ja gluteenittomia tattarijauhoja. Brunssikirjassa itseasiassa kokonainen kappale on omistettu vohveleille. Kun vauhtiin pääsimme niin tuntui, että vohveleista olisi voinut tehdä ihan oman kirjansa 😀

Brunssikirja I Julkkarit I Brunssi I Resepti I Ohje I Ideoita I Ruokakuvaus I Valokuvaus

Juhlapäivä oli siitäkin mukava, että pääsimme pitkästä aikaa puuhastelemaan Saaran kanssa. Molemmilla on ollut viime kuukaudet omat kiireet, mutta jahka Saara palaa parin viikon päästä Nepalin vuorilta, niin seuraavaksi näemmekin Amsterdamissa monta päivää. Brunssikirjan tekeminen oli sellainen akvaario ja symbioosi, että kyllä sitä vaan nykyään on ikävä Saaraa kun ei enää yht’äkkiä nähdäkään joka päivä <3

Brunssikirja I Julkkarit I Brunssi I Resepti I Ohje I Ideoita I Ruokakuvaus I Valokuvaus

Brunssikirja I Julkkarit I Brunssi I Resepti I Ohje I Ideoita I Ruokakuvaus I Valokuvaus

Vieraat saivat mukaansa myös Risenta granolaa ja tattarijauhoja, jotta pääsisivät heti kotona kokkaamaan kirjasta.

Brunssikirja I Julkkarit I Brunssi I Resepti I Ohje I Ideoita I Ruokakuvaus I Valokuvaus

Brunssikirja I Julkkarit I Brunssi I Resepti I Ohje I Ideoita I Ruokakuvaus I Valokuvaus

Brunssikirja I Julkkarit I Brunssi I Resepti I Ohje I Ideoita I Ruokakuvaus I Valokuvaus

Brunssikirja I Julkkarit I Brunssi I Resepti I Ohje I Ideoita I Ruokakuvaus I Valokuvaus

Brunssikirja I Julkkarit I Brunssi I Resepti I Ohje I Ideoita I Ruokakuvaus I Valokuvaus

Jos selaat Brunssikirjan sivuja tarkkaan, saatat bongata sieltä pienet Hannan Soppa-blogista tutut kasvot 🙂

Brunssikirja I Julkkarit I Brunssi I Resepti I Ohje I Ideoita I Ruokakuvaus I Valokuvaus

Brunssikirja I Julkkarit I Brunssi I Resepti I Ohje I Ideoita I Ruokakuvaus I Valokuvaus

Huh! Ihanaa, että niin moni oli paikalla juhlistamassa kanssamme meille merkityksellistä päivää. Samalla kun kippistimme isolle urakalle, painontuoksuiset Brunssikirjat matkasivat kirjakauppoihin ympäri maan. Löytyypä kirja kätevästi myös Prismasta tai esimerkiksi Adlibris verkkokaupasta. Toivomme, että sinä saat nauttia työmme hedelmästä ja monen monesta herkullisesta brunssista. Kiitos juhlavieraille, kustantajalle, yhteistyökumppaneille ja kiitos sinulle kun olet ollut tässäkin matkassa mukana. Toivottavasti pidät kirjastamme  <3

Julkkareiden yhteistyökumppanit / tuotteet saatu:

Erikoisjauhot ja granolat – Risenta
Kuohuviini – Freixenet Prosecco Extra Dry
Kukat – Kauniisti kotimainen
Syötävät ruiskaunokit – Mimis

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa
Nordic vibes @nordicfoodtales
Brunssikirja – Brunch all day – ennakkotilattavissa nyt Adlibris verkkokaupassa!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

Jätä kommentti