Skip to main content

Brunssikirja I Brunch All Day I Brunssi I Resepti I Ohje I Ruoka I Keittokirja I Ruokakuva I Ruokakuvaus I Valokuvaus I Brunch I Recipes I Cook book I Food photography

Brunssikirja on täällä! Tätä on kuulkaa odotettu. Siitä on lähes vuosi kun yritin hiljentää sisäisen ääneni, joka kuiskutteli korvaani kirjasta, joka kokoaisi yhteen parhaimmat brunssiherkut. ”Hullu!” sanoin, kunnes seuraavassa hetkessä huomasin maanitelleeni Viimeistä murua myöten Saaran mukaan projektiin. Kun kirjan viralliseen julkaisupäivään oli vielä useampi päivä,  sain korvanappiini tiedon, että ensimmäisille ennakkotilaajille on tipahtanut postiluukusta tuhti paketti.  Ennen kuin ehdin sanoa Brunssikirja, Ilta-Sanomat uutisoi voileipäkakusta, jolla lumoat vieraasi varmasti. Kustantaja lähetti videokuvaa selaten kirjan sivuja. Alkoi jännitysnäytelmä;  koska saisin viidennen vauvani käsiini.

Brunssikirja I Brunch All Day I Brunssi I Resepti I Ohje I Ruoka I Keittokirja I Ruokakuva I Ruokakuvaus I Valokuvaus I Brunch I Recipes I Cook book I Food photography

Lähetti rojauttaa järkyttävän painavan pahvilaatikon kerrostaloni ulko-ovelle. En tietenkään voi pyytää lähettiä roudaamaan laatikkoa 3. kerrokseen, koska woman power. Kiroilen, supistan lantiopohjalihaksia fyssarin ohjeiden mukaisesti nostaessani ja hei, muutama hikipisara naamalla, saan kuin saankin vauvani kotiovelle. Heleposti. Vaikka olen plärännyt 240 sivuista pdf:ää monitorillani eessuntaas oikolukiessa, niin silti kirjan avaaminen tuntuu kuin ensimmäiseltä kerralta. Sitä haluaa, että hetki on pyhä, rauhallinen ja neitseellinen. Kakarat ryntäävät kirjojen kimppuun keltaista ja vihreää Slime limaa käsissään ja suljen laatikon yhtä nopeasti kuin avasinkin. Muutamat 3-vuotiaan tantrumit myöhemmin on lasten nukkumaanmenoaika. Näen jo tilaisuuteni tulleen. Paitsi helvetin tuli on irti: Herra Simpukka on nukkunut päiväunet päiväkodissa. Nouuu! Luovutan tältä illalta. Seuraavana päivänä erinäisten sattumien kautta huomaan istuvani kotona 30 minuuttia yksin  kahvikuppi kädessä. Haistan tilaisuuteni tulleen. Otan Brunssikirjan käteeni. Se tuoksuu vielä painolta. Sivu sivulta ja aukeama aukeamalta käyn kirjan läpi. Kyllä sitä tälläinen paatunut ruokabloggaajadinosauruskin herkistyy vähemmästäkin. Se on juuri sellainen kun halusimmekin. Niinkuin vastasyntynyt, meille se on täydellinen.

No mistä sitä saa?

Mutta eihän me Brunssikirjaa tehty itseämme varten. Se on meiltä sinulle. Olemme koonneet yksien kansien väliin parhaimmat brunssireseptit – yli 100 värikästä, herkullista ja raikasta hyvän mielen reseptiä nautittavaksi ystävien ja perheen kesken!  Mielestämme brunssin ei tarvitse rajoittua vain viikonloppuaamuihin, vaan brunssiherkuista voi nauttia viikon jokaisena päivänä, mihin kellon aikaan tahansa. Brunssikirjasta löytyy makeita ja suolaisia vohveleita, puuroja, ruokaisia salaatteja, katuruokaa ja päivitettyjä brunssiklassikkoja. Mukana myös piristäviä mocktaileja ja reseptejä makeampaan arkeen. Suurin osa resepteistä on kasvisruokavalioon sopivia. Olemme merkanneet kirjaan myös täysin vegaanit ja gluteenittomat reseptit erikoisruokavaliota noudattavia vieraita ajatellen. Brunssikirjat matkaavat juuri nyt kirjakauppoihin kautta maan. Brunssikirjan voit myös tilata helposti klikkautumalla Adlibris Verkkokauppaan 🙂 Olkoon keväämme täynnä herkullisia brunsseja! <3

>> Tilaa oma Brunssikirjasi tästä! <<

Brunssikirja I Brunch All Day I Brunssi I Resepti I Ohje I Ruoka I Keittokirja I Ruokakuva I Ruokakuvaus I Valokuvaus I Brunch I Recipes I Cook book I Food photography

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

4 Kommenttia

Jätä kommentti