Skip to main content
slurp

Kaupallinen yhteistyö Asennemedia ja Slurp

Slurp kahvia! Kuinka monta kertaa hypähdät ilmaan, jos kerron että voit nauttia juuri sinulle räätälöidyistä, vastapaahdetuista pienpaahtimokahveista missä päin tahansa Suomea helposti ja kotiin kannettuna? Saatoin itsekin päästää muutaman riemunkiljahduksen kun kuulin Slurpista. Slurp.coffee on intohimoisten suomalaisten kahviharrastajien perustama kahvin verkkokauppa. Slurp on ratkaissut ongelman, jonka kanssa tämä kahvia rakastava lähiömutsikin on paininut. Suomestahan löytyy paljon artesaanipaahtimoita, joiden kahveihin olisi ihana tutustua, mutta kahvia on käytännössä vaikea hankkia. Slurp Kahvielämys mahdollistaa käsityönä pienpaahtimoissa vastapaahdetun kahvin toimituksen suoraan postiluukkuusi kahden tai neljän viikon välein. Slurpista nauttiaksesi ei myöskään tarvitse olla mikään suuren luokan kahvihifistelijä, vaan riittää kun pidät hyvästä kahvista 🙂

slurp kahvi

Miten Slurp Kahvielämys toimi?

  • Kahvielämys tilataan slurp.coffee sivuston kautta. Slurp kysyi minkälaisesta kahvista pidän: tummasta vai vaaleasta. Haluan arkikahvini ehdottomasti tummana, sillä vaalea kahvi aiheuttaa itselleni helposti vatsanpuruja.
  • Slurp kysyi miten valmistan kahvini. Juuri nyt tähän ei ole yksiselitteistä vastausta. Olemme liukumassa suodatinkahvinkeittämisestä takaisin kuvissakin näkyvällä Hario V60:llä valmistamiseen. Moccamaster keittimellä keitän edelleen isomman määrän kahvia, mutta yhteen tai kahteen kupilliseen olen nyt alkanut taas käyttää Hariota. Valitsin lopulta Harion eli ”Pour over V60”.
  • Slurp kysyi miten haluan kahvini: papuina vai jauhettuna? Jauhettuna olisi varmaan ollut se järkivastaus, mutta papuina ja itse jauhamalla saan aina tuoreen jauhatuksen. Ennen toista lasta hankittu vanha kunnon Mazzer jauhaa papumme edelleen.
  • Lopuksi valitaan tilauksen kesto, toimitusväli kahden tai neljän viikon välein ja kahvipaketin koko.  Tätä voisi muuten olla itse vaikea arvioida, joten Slurp havainnollistaa vaihtoehtoja sen mukaan monta kuppia suunnilleen juot päivässä.
  • Slurp tekee yhteistyötä parinkymmenen suomalaisen pienpaahtimon kanssa. Jäin kotiin odottamaan kun kahvi paahdettiin juuri minulle ja ensimmäinen tilaus toimitettiin noin viikossa postiluukkuuni. Nyt kahvikupissani höyryää Helsinkiläisen Holmen Havana artesaanikahvipaahtimon tumma, täyteläinen, vähähapokas ja suklainen kuubalainen kahvi. Niin mieletöntä!
  • Slurp tilaus veloitetaan aina kaksi viikkoa ennen seuraavaa toimitusta. Tilausta voi koska tahansa muuttaa tai laittaa tauolle. Slurp verkkokaupasta löytyy myös kahvilaitteita ja voit toki koska tahansa tilata lisää lempikahviasi.

slurp kahvi

Slurp alekoodi Liemessä-lukijoille

Sain Slurpin pojilta sinullekin alekoodin, jolla voit testata miltä tuntuu kun ensimmäinen Slurp kahvi kolahtaa postiluukusta 🙂

Alekoodilla ”liemessä” saat 7€ alennusta SLURP kahvielämyksen ensimmäisestä kahvista. Tällöin esimerkiksi  200g paketille pienpaahtimokahvia jää hintaa 2,89€ sisältäen postikulut! Syötä koodi kassalla kuponkikoodi-kohtaan. Tilauksen voi koska tahansa peruuttaa tai laittaa tauolle. Kahvielämys olisi myös ihana pitkäkestoinen lahja vaikka valmistuvalle!

Hyödynnä Liemessä-etu ja tilaa Kahvielämys täältä:
>> slurp.coffee/liemessa <<

slurp kahvi

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa
Nordic vibes @nordicfoodtales
Brunssikirja – Brunch all day – tilattavissa nyt Adlibris verkkokaupassa!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

Jätä kommentti