Skip to main content

Cupcake I Muffinssi I Muffini I Koristelu I Leivonta I Pursotus I Leivonnainen I Idea I Cupcake decoration I Inspiration I Baking

On se kiva kun lapsella ja äidillä on yhteisiä harrastuksia. Lapset kasvaa ja niiden kanssa voi jo niinku tehdä kaikkea yhdessä. Ollaan aloitettu Herra Simpukan kanssa yhteinen harrastus: perhesirkus! Edellisestä kärrynpyörästä on mennyt jo muutama vuosikymmen, mutta tuskin pieni verryttelevä akrobatia äidillekään huonoa tekee. Perhesirkus-kurssi alkoi viime viikolla Linnanmäen Sirkuskoulussa.

Ensimmäisellä kerralla pääsimme melkein kotibussipysäkillemme asti. Tarhan piha on iltapäivisin kuuma pätsi ja Herra Simpukka oli täysin uuvahtanut jo hakiessani hänet tarhasta. Matka tarhasta kotiin hysteeristä ulvomista, ruokailu venkoilua ja kahden sadan metrin matka bussipysäkille täysi katastrofi. Lopulta viimeinen bussi jolla ehtisi treeneihin hurahtaa ohi, samalla kun pieni sirkuslainen roikkuu pääalaspäin rattaista.  Ehkä jo ensi viikolla paremmalla menestyksellä.

Cupcake I Muffinssi I Muffini I Koristelu I Leivonta I Pursotus I Leivonnainen I Idea I Cupcake decoration I Inspiration I Baking

Tällä viikolla päätin tehdä kaiken toisin. Välttääksemme Herra Simpukan täydellisen uuvahtamisen, rekrytoin mummun hoitamaan pikku miestä päivän. Lähdin töistä jo kahdelta iltapäivällä, jotta ehdin ruokakauppaan ja laittamaan kymmenen litran lohisopan tulille. “Mä haluun trampalle! Mä haluun trampalle!” Joo-o, ihan kohta lähdetään sirkuskoululle trampalle. Ei, vaan uhmis haluaa naapuritalon trampoliinille ja ilmoittaa, että ei todellakaan halua lähteä sirkukoululle. Lopulta sain lapsen maaniteltua katsomaan kun muut temppuilevat.

Sillä hetkellä kun sirkuskoulun iso sali, sirkustemppurata ja jättimäinen trampoliini lävähtivät Herra Simpukan verkkokalvoille, oli kaikki jännitys ja uhmailu tipotiessään. Kuusikymmentä minuuttia silkkaa riemua. Myöhemmin selvisi myös, että Herra Simpukka oli luullut trampoliinia jättimäiseksi kuivaustelineeksi. Ehkä siitä nihkeä alkuinnostus.  Äitikin kiipesi tolpan nokkaan, tasapainoili pallon päällä, hyppi trampoliinilla, teki kuperkeikkoja, ryömi ja hassutteli. Perhesirkus on vain kolmen kerran intensiivikurssi, mutta Herra Simpukka on jonossa viikonlopun naperoryhmään. Nämä viikolla harrastamiset meinasin unohtaa. Isosisko Mini esiintyi jo tänä keväänä akrobatian ja ilma-akrobatian ryhmän kanssa Linnanmäen Sirkuskoulun kevätnäytöksessä ilmassa pääalaspäin spagaatissa roikkuen. Aikuisten ryhmässä olisi kuulemma vielä tilaa. Pitäiskö?

linnanmaensirkuskoulu.fi

Kuvat: Say It With A Cake aka kakkumuija Mona Tähtinen piti Nirson työpaikalla lapsille cupcake työpajan. Äitikin halusi kokeilla ja syntyi sirkusmuffinssi 🙂 Ja ei, sirkuskoulusta ja ryömimisestäni ei luojan kiitos ole kuvatallenteita 😀

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti