Skip to main content

Pyrähdimme kesällä Tampereelle ystäväpariskunnan häihin. Reissun päällä ruoka näyttelee aina suurta osaa vaikka kyse olisikin vain parin yön stopista. Jos ja kun joka tapauksessa maksan hotellista itseni kipeäksi, niin olen todennut, että maksamalla pikkuriikkisen enemmän saa vastinetta jo ihan eri tavalla. Lomalla haluan nimenomaan nauttia pienestä luksuksesta, kuten nyt vaikka ihanasta aamiaisesta. Edelleen monien hotellien tarjoamat kinkku-juusto-tomaatti-kurkku-munakokkeli aamiaispöydät eivät ole enää ihan tätä päivää.

Buukkasin hotelli Lillan Butik Cafen kahdeksi yöksi, jotta ehtisimme illallistaa yhdessä Tampereen parhaista ravintoloista Berthassa. Siinä missä  nuorempana oli hirveä kiire rynnätä matkakohteessa kaupungille, niin nyt kaipaan matkalla myös hengähdystaukoja. Mikä sen ihanampaa kuin saapua hotellille hyvissä ajoin, rojahtaa sängylle kellimään, korkata prosecco ja valmistautua kaikessa rauhassa iltaan.

Boutique Hotelli Lillan sijaitsee viihtyisällä Nekalan puutaloalueella, noin 1,5 kilometrin päässä keskustasta. Iso osa hotellin vieraista on ulkomaalaisia, sillä heille 1,5 kilometriä keskustasta kuulostaa siltä, että hotelli sijaitsee edelleen keskustassa. Tosiasiassa Tampereen kokoisessa pitäjässä Lillan jää hieman keskusta-keskustan ulkopuolelle, mutta matka oli käveltävissä. Välin liikkuisi myös kätevästi vuokrapyörillä. Suunnatessamme häihin juhlatamineet päällä otimme suosiolla taksin. Hotellin yhteydessä toimii kahvila, joka tarjoilee ehkä parasta hotelliaamiaista mitä olen koskaan saanut. Kahvila on kaikille avoin, mutta aamiainen (20 €) pitää osata buukata etukäteen. Pöytävaraus sähköpostitse lillan(miukumauku)lillan.fi tai puhelimitse 040-353 0328.

Lillanissa on todella ajateltu yksityiskohtia: huoneet on sisustettu yksilöllisesti, tervetuliaisjuomana tarjoiltiin ruusulimonadia ja hotellin nimikkosuklaata, aamiaisella oli tarjolla kaikkea tuorepuurosta leivonnaisiin ja smoothieta kolmea sorttia. Kesällä aamiaisen voi nauttia puutarhassa omenapuiden katveessa. Hotellin pieni sisustusputiikki houkuttelee heräteostoksille. Luksusviikonloppu parhaimpana sesonkina kevensi kukkaroa 200 € / yö. KRÖH! Älkää kertoko Nirsolle :O

Lillan Hotel Cafe Butik, Tampere
lillan.fi
Instagram @lillan_hotel_cafe_butik


Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa
Nordic vibes @nordicfoodtales
Brunssikirja – Brunch all day – tilattavissa nyt Adlibris verkkokaupassa!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

  • Jaana sanoo:

    Oi että näyttää ihanalta! Olisko vinkkejä missä Helsingissä sais vastaavan tyylisen ihanan sunnuntaiaamiaisen?

    • Jenni sanoo:

      Tästä oli juurikin puhetta ruokabloggaajien kesken! Gastro Cafe Kallio on ollut pitkään luottoaamiaispaikkoja. Uusista haluaisin pian päästä kokeilemaan seuraavia kehuja saaneita: Levain ja Tanner. Mutta tarkistapa vielä miten ovat auki juurikin sunnuntaisin!

Jätä kommentti