Skip to main content

Kaupallinen yhteistyö Verso Food

Hiihtolomaviikko – just another week in oravanpyörä. Siinä missä joillekin hiihtolomaviikko tarkoittaa irtiottoa arjesta, monille lapsiperheille hiihtoloma aiheuttaa korkeintaan lisästressiä miten järjestää lastenhoito ja arki kun koulut ovat kiinni. Emme ole koskaan pitäneet lomaa hiihtolomaviikkona, vaan pidämme lomahuippumme jouluna ja säästelemme lomapäiviä kesään Suomenlinnassa. 10-vuotiaan lomalaisemme yliopistoura käynnistyi tänään Aalto yliopiston tiede- ja taidepäiväleirillä. Yliopistopäivän jälkeen koululaisen on helppo lämmittää vaikka tämä härkispyörykkävuoka mikrossa.

Härkispyörykkävuoka on helppo koko perheen ruoka pyörähti siellä sitten lomavaihde päälle tai arki rullaa niinkuin ennenkin. Miedosti itämaisesti maustetut Beanit härkispyörykät pinaatilla ja lehtikaalilla löytyvät nyt kauppojen pakastealtaasta. Heitin härkispyörykät vuokaan muhimaan tomaattikastikkeen, gnoccien ja vuohenjuuston kera. Härkispyörykät voi tietysti syödä ihan sellaisenaankin pannulla tai uunissa paistaen esimerkiksi pitan välissä, salaatilla, uunijuureksilla tai mezenä vaikka hummuksen kera. Arjenpelastaja isolla A:lla! Tälläisiä laadukkaita ja herkullisia pakasteruokia ei todellakaan ole liikaa markkinoilla.

Härkispyörykkävuoka

4 hlö

1 ps (500g) gnoccheja
1 pkt (300g) Beanit härkispyörykät pinaatti & lehtikaali
1 ruukku minttua
1 ruukku lehtipersiljaa
1 sipuli 
2 valkosipulinkynttä
2 tlk säilyketomaatteja
150 g vuohenjuustoa
1 tl juustokuminaa
suolaa
pippuria

Kuullota pienityt sipulit ja valkosipulit öljyssä isossa paistinpannussa. Lisää säilyketomaatit ja mausta suolalla, pippurilla sekä juustokuminalla. Anna porista hetki. Lisää joukkoon kasvispyörykät. Pilko puolet yrteistä ja lisää kastikkeeseen. Anna kypsyä noin 10 minuuttia. Sekoita lopuksi gnocchit kastikkeen sekaan ja nostele uunivuokaan. Leikkaa vuohenjuustosta kiekkoja ja asettele seoksen päälle. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa tuoreiden yrttien kanssa.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

2 Kommenttia

Jätä kommentti