Skip to main content

Kaupallinen yhteistyö Lidl ja Asennemedia

Kaikkihan siellä käy. Lidlissä nimittäin ja niin mekin. Mielikuvani Lidlistä on muuttunut vuosien saatossa aikalailla täysin. Kummasti sitä rupesi kiinnostelemaan tehdä ruokaostokset Lidlissä kun lasten myötä kuukausittaiset ruokalaskut alkoivat lähennellä nelinumeroisia summia. Samalla en halua kuitenkaan tinkiä laadusta ja hyvästä ruoasta. Triplan avautuminen viime vuoden lopulla helpotti huomattavasti meidän perheen ruokarallia. Teemme kerran viikossa laatikkopyörällä ruoanhakumatkan lähimpään Lidliin Triplaan, mistä ostamme kerralla kaikki viikon tykötarpeet. Säästää aikaa ja rahaa kun ei tarvitse kaupassa käydä jatkuvasti. Ostoskärryyn sujahtaa usein samat Lidl suosikit ja maailman pitää saada tietää niistä!

Löydätkö kuvasta neljä Lidl suosikkiani?

Arjen pelastaja suosikkini on Lidlin tuorepasta. Siinä muutamassa minuutissa kun pastat keittyvät, surauttaa tomaattipeston tuoreista terttukirsikkatomaateista, manteleista, chilistä ja Grana Padano-juustosta. Lidlin valikoimasta löytyy Parmigiano Reggianoakin, mutta edullisempi parmesaani-tyyppinen Grana Padano käy hyvin ruoanlaittoon. Tomaattipestokastiketta ei tarvitse edes lämmittää jos sen tekee huoneenlämpöisistä tomaateista ja kaataa suoraan juuri keitetyn tuorepastan joukkoon. Tässä siis kaikki 12 Lidl suosikkiani ja alla arjen pelastaja tomaattipestopastan resepti!

12 x Lidl suosikki

 • Terttukirsikkatomaatit. Lidlistä saa parhaimmat terttukirsikkatomaatit hulppeassa puolen litran rasiassa. Valitse laatikon pohjalta mahdollisimman punertavat yksilöt ja nuuhkaise! Tomaatteja jotka tuoksuvat tomaatilta. Kokeile uunifetapastaan, härkislasagneen tai alla olevaan tomaattipestopasta reseptiin.

 • Pastel de nata. Tähän neljä kuukautta kestäneeseen marraskuuhun ei auta mikään niinkuin portugalilainen pastel de nata-leivos. Lissabonissa pastel de nata-kurssin käyneenä voin todeta, ettei tämä paistopisteen valmis herkku ole ollenkaan hassumpi!
 • Luomujauheliha. Kauppareissulla käteen tarttuu yleensä useampi luomujauhelihapaketti, joista laitamme muutaman pakkaseen odottamaan sunnuntain ragu-kastiketta. Kun luomujauhelihan hinta on 3,59 € en ole nähnyt enää mitään syytä jättää ostamatta jauheliha luomuna.
 • Blogihistorian ensimmäinen ja viimeinen kauneusvinkki tulee tässä: Lidlin oman merkin Cien silmänympärysvoide 2,99 €. Halvin ja paras. Pärjää vertailussa viidenkymmenen euron puteleille. Kosteuttaa, mutta tarpeeksi kevyt ja imeytyy hyvin. Odotan kauhulla jos tämä tuote lopetettaisiin ja musta tulee vanha.

 • Pohjolan Meijerin mangojogurtti on lasten suosikki! Aikuisten suosikki on Lidlin kilon pönkkä turkkilaista, rasvaista ja maustamatonta Milbonan jogurttia.

 • Chef Select tuorepastat. Nopea ruoka – nopeampi ruoka – tuorepastat. Hyvä kun vesi ehtii kiehahtaa ja tuorepasta on jo valmista. Näillä on pelastettu monta arkikaaosta. Lidlin tuorepastat on tehty durumvehnästä ja kananmunasta, eikä muuta tietysti hyvään pastaan tarvitakaan.
 • Kaupungin paras basilika. Talvellakin Lidlin ruukkubasilikat ovat jättimäisiä puskia. Ylipäänsä yrttiosasto on ilahduttavan fressi.

 • Fincarré pähkinäsuklaa. Kokonaisia pähkinöitä upotettuna tummaan suklaaseen. Täydellinen 100 gramman pieni suklaalevy herkutteluun. Parhaiten koskaan sijoittamani euro.

 • Savuslohifileepala on arjen pelastaja kalani. Savulohesta loihtii niin savulohipastan, täytteen uuniperunalle tai vaikka kalasopan!

 • Crownfield suklaa-merisuola patukka löytyy usein käsilaukkuni pohjalta. Ilmeisesti kaikki tuotteet joissa on tummaa suklaata ja pähkinöitä löytyy mun suosikkituotelistalta 😀

 • Snack day juureslastut. Rouskuvat juuressipsit viikonloppuun!

 • Viikonloppucroissant. Lidlin paistopisteen maalaiscroissant täytetään viikunahillolla ja CenedArgent brie-juustolla. Nautitaan kahvin ja Lidlistä ostettujen kotimaisten tulppaanien kera.

Tomaattipestopasta

4 hlö
Kaikki ainekset Lidlistä


2 pkt (500 g) pappardelle tuorepastaa
1/2 dl Deluxe oliiviöljyä
500 g huoneenlämpöisiä terttukirsikkatomaatteja
100 g Grana padano juustoa
100 g Alesto manteleita
1 valkosipulinkynsi
1 chili
ripaus sormisuolaa

tarjoiluun basilikaa, mustapippuria

Irroita kirsikkatomaatit tertuista. Raasta juusto karkeaksi raasteeksi. Pilko valkosipulinkynsi. Poista chilistä siemenet. Surauta kaikki ainekset tasaiseksi pestoksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.

Keitä pastaa 3 minuuttia. Valuta vesi pois ja lorauta joukkoon hieman oliiviöljyä. Sekoita kastike pastan joukkoon ja tarjoile heti basilikan, mustapippurin ja Grana padano juuston kera.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

4 Kommenttia

 • Hilla sanoo:

  Puhumattakaan miten ihan normituotteetkin ovat Lidlissä paljon edullisempia kuin muualla. Otetaan esimerkiksi vaikka maustettu SKYR. Hinta Alepassa 1,29 (nousi joulukuusta parissa kuukaudessa 24% 1,04€:sta 1,29€:oon),hinta K-marketissa pahimmillaan 1,68€, hinta Lidlissä 0,98€…

 • KIRSIKKA sanoo:

  Meidän suosikkeja on paistopisteen kaurasydämet, hummus, Deluxe-pistaasijäätelö jota tosin ei aina ole saatavana, hedelmät ja vihannekset tuoreita ja edullisia.

  Mutta se harmittaa, että Lidl pakkaa just hedelmiä ja vihanneksia paljon muoviin! on rasiaa, kelmua ja ties mitä. Nyt on sentään saatu biopusseja tarjolle. Muutenkin toivoisin laajempaa luomuvalikoimaa.

  Ja ohiksena; Lidlin jumppatrikoot, sukat yms on todella laadukkaita!

 • I LOVE LIDL sanoo:

  En oikeasti voi enää elää ilman Lidliä. Asun Tukholmassa, ja täällä ruotsalaiset ruokakaupat on tasoa Siwa. Lidl on halvin (!!), tuorein, paras ja kansainvälisin. Omat lempparit on Lidlin kuivashampoo (❤️❤️❤️, maksaa about 1.7e ja hakkaa merkkishamppoot 6-0), ”feta” juusto, vanilijajäätelö, tuorepesto ja pähkinät.

  Tiesittekö että täällä Ruotsissa Lidlissä on myös tosi usein ”Suomi-teemaviikot” josta esim allekirjoittanut raahaa himaan kaikkea pinaattikaitosta karjalanpiirakoihin.

 • Lea Joenpolvi sanoo:

  Oon ostanut mun parhaat urheilurintsikat lidlistä! Vähä tuurilla sattui oikea koko ja ne pesee kyllä satkunkin rintsikat! Elintarvikkeista suosikkeja hummus ja loimulohifile.

Jätä kommentti