Skip to main content

Kaupallinen yhteistyö Planti

”Hyvää tää gugurtti!” herra Simpukka hihkaisee aamupalapöydässä lusikoidessaan Plantin kaurapohjaista Yogoat jogurttia. Gugurtti- en olisi itse keksinyt paremmin! 😀 Maustamaton versio on ihanaa esimerkiksi itsetehdyn granolan, hunajan ja marjojen kanssa sellaisenaan, mutta sopii hyvin myös leivontaan. Salaisuus näihin muhkeisiin ja makoisiin pannukakkuihin löytyykin kaurasta ja kaurapohjaisesta Planti Yogoatista. Kaurapannukakut makeutin lähinnä banaanilla ja ne sopivat niin aamiaiseksi, brunssille kuin jälkkäriksikin, etenkin vaahterasiirapilla karamellisoitujen banaanisiivujen kera.

Tulen tänä vuonna tekemään yhteistyötä Plantin kanssa ja haluan paljastaa myös toisen hyvin pidetyn salaisuuden. Plantin omistava Kavli-säätiö jakaa liiketoiminnan voitot hyväntekeväisyyten humanitaariseen apuun, tutkimukseen ja kulttuuriin – viime vuonna 12 miljoonaa euroa! Lisäksi Suomessa tuottiin paikallisesti viime vuonna 90 000 eurolla lasten, nuorten, vanhusten ja vammaisten hyvinvointia. Ihan mieletön juttu ja en itsekän ole tiennyt tätä aikaisemmin. Haluan olla mukana tekemässä hyvää, syömällä hyvää 🙂 Tulevan vuoden aikana tutustummekin yhdessä Plantin kasviperäisiin tuotteisiin, jotka valmistuvat Suomen Turussa.

Ota seurantaan myös Plantin IG-tili @plantisuomi, mistä lisää inspiraatiota ja tietoa hyväntekeväisyydestä!

Kaurapannukakut

8 kpl

2 banaania
2 munaa
1 dl kaurahiutaleita
1 dl Planti Yogout maustamaton
1 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
1 tl vaniljasokeria
1 rkl rypsiöljyä

paistamiseen rypsiöljyä

Sekoita kaikki aineet tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi. Anna taikinan tekeytyä 20 minuuttia. Sivele pannulle rypsiöljyä. Paista miedolla lämmöllä. Käännä pannukakku, mutta sipaise tarvittaessa pannulle välissä lisää rypsiöljyä. Pannukakkujen paistamisessa maltti on valttia: paista mahdollisimman miedolla lämmöllä ja tarpeeksi kauan.

Vinkki: karamellisoidut banaanit! Lorauta pannulle hieman rypsiöljyä ja 2 rkl vaahterasiirappia. Karamellisoi puolitettuja banaaneja pannulla miedolla lämmöllä noin 5-10 minuuttia.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti