Skip to main content

Friday night starts right here: kikherne wrapit! ? Säästin viikon parhaan vikaksi. Nyt kun jokainen päivä neljän seinän sisällä toistaa itseään, niin ihan jo ruoalla voi saada sitä viikonloppufiilistä. Perjantaina Arjenpelastajat Instagram Livessä @liemessa kokattiin kikherne wrapit täytteenä pellillinen mausteisia kikherneitä, fetaa ja kasviksia. Kääryleet viimeistellään tavallisella ja chili hummuksella ? Erään teistä sanoin: niin hyvää ettei enää pääse pöydästä ylös ja allekirjoitan tämän täysin. Tällä viikolla Arjenpelastajat livet olivat kaupallisessa yhteistyössä Lidlin kanssa eli reseptien tuotteet löytyvät Lidlistä – etenkin tuo Lidlin chilihummus kannattaa painaa mieleen.

Herra Simpukka oli ensin myrtsinä kun ”fajitaksissa ei ole kanaa, en syö”. En tosin muista oliko Herra Simpukka syntynytkään kun meidän fajitaksissa on viimeksi ollut kanaa 😀 Noh, eka haukku ja kiukuttelu muuttui tyytyväiseksi mutinaksi. Jos teillä siis on lapsia ruokapöydässä, niin himmaile chilirouheen kanssa. Voit lisätä sitä oman wrapin väliin.

Arjenpelastajat Live & Liemessä IGTV

Liemessä Live Arjenpelastajat – arjenpelastajia suorana Liemessä-keittiöstä ja perhe-elämää neljän seinän sisällä nähtiin tällä viikolla Instagramissa @liemessa joka arki-ilta klo 16 ?

Takana on pari viikkoa 4-luokkalaisen etäkoulua, digitaalisia oppimisalustoja ja joka suunnasta viuhuvia Wilma-viestejä. 55-neliöinen väliaikaiseksi alunperin tarkoitettu koti on muuttunut kahden aikuisen etätyöpaikaksi ja kuopuksen päiväkodiksi. Lopputulos oli äidin hermoromahdus. Miten tästä selviää? Mutta samaan aikaan tiedän että ei varmasti olla nyt yksin huolien kanssa – niitä riittää nyt meistä jokaisella, isompiakin kuin omani. Arjen myllerryksestä huolimatta ruokaa on nostettava perheelle pöytään viisi ateriaa päivässä.

Syntyi halu auttaa kaikkia jotka painivat arkihaasteiden kanssa eli Arjenpelastajat Live-lähetyksissä kokkaan livenä meidän nopeita, helppoja ja arkisia koko perheen ruokia ??Täällä ei samppanja virtaa, vaan nyt tehdään myös edullista ruokaa. Lapset jaloissa, tiskit tiskipöydällä ja tukka pystyssä ?Lidl lähti kanssani mukaan pelastamaan meidän kaikkien arkea ja olikin tämän viikon kaupallinen kumppani lähetyksissä.

Live-lähetykset ovat nähtävissä 24 h, mutta lataan videot talteen myös Liemessä IGTV:n puolelle. Kaikki tämän viikon Arjenpelastajat livet ovat siis vielä katsottavissa IGTV:ssä:

Tomaattipasta
Tukkijätkän makaronilaatikko
Linssicurry
Pestolohi ja juurespelti
Kikherne wrapit

Kikherne wrapit

8 kpl / 4 hlö

2 tlk kikherneitä
1 sipuli
2 paprikaa 
500 g terttukirsikkatomaatteja
1 pkt Milbona fetaa
Deluxe oliiviöljyä
chili flakes chilihiutaleita
paprikajauhetta
mustapippuria
Lidl Chef Select chili hummus
Lidl Chef select hummus
8 kpl tortilloja

Huuhdo ja valuta kikherneet.
Kuori ja pilko sipuli lohkoiksi. Paloittele paprika.  
Levitä kasvikset, kikherneet ja murustettu feta leivinpaperin päälle pellille.
Pirskottele päälle oliiviöljyä. Mausta chilihiutaleilla, paprikajauheella ja pippurilla.

Paista uunin keskitasolla 200-asteessa noin 20 minuuttia. 
Nosta lämpö 225-asteeseen ja paista vielä muutama minuutti grillivastuksella.
Lämmitä tortillalettuja hetki uunin jälkilämmössä.
Levitä hummusta tortillaletun päälle ja täytä. Kääri rullalle ja nauti!

Kaikki tämän viikon Arjenpelastajat reseptit löytyvät Lidlin sivuilta!

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti