Skip to main content

Kaupallinen yhteistyö Riitan Herkku ja Asennemedia

Shhh! Älkää kertoko kenellekään, mutta tämä pääsiäispöytäni mangojuustokakkku ei ole lähtenyt *ihan* täysin omista kätösistäni. Suunnittelin Riitan Herkun mangojuustokakkuun kaksi erilaista pääsiäiskoristelua: tuoreella mangolla ja kookoskermavaahdolla aikuisempaan makuun ja karkeilla kuorrutetun pupukakun meille lapsenmielisille. Koristeluun meni kirjaimellisesti muutama minuutti, joten tässä ideoita jos etsit helpostusta pääsiäisen menun valmistukseen!

Tämä…

Mangojuustokakku on gluteeniton ja laktoositon, joten se sopii useimmille juhlapöytään. Jos vieraissa on erikoisruokavalioita, niin tarkistathan että käyttämäsi koristeet noudattavat myös niitä. Instagramissa @liemessa löytyy videot kakkujen koristelusta ja äänestys kumman koristelun tekisit omaan pääsiäispöytään. Postauksen lopusta löydät myös ohjeet koristeluun.

vai tämä?

Pashatiramisu

Riitan Herkun valikoimista löytyy myös kätevä 90 gramman annoskokoinen pashapikari. Appelsiininen ja sitruunainen pasharahka toimii pääsiäisen jälkkärinä toki sellaisenaan, mutta kokeilin käyttää sitä myös tiramisuun. Myös pashatiramisun tekee jääkaappiin tekeytymään muutamassa minuutissa: kahviin dipattuja savoiardi-keksejä, notkistettua pashaa ja päälle kaakaojauhetta.

Pashatiramisu resepti

2 hlö

3 prk Riitan Herkun Pashaa (90g)
8 savoiard-keksiä
vahvaa kahvia
tummaa kaakaojauhetta

Keitä vahvaa kahvia ja anna sen jäähtyä laakeassa kipossa.
Notkista pasha vatkaimella. Lado tarjoiluastiaan vuorotellen kahvissa nopeasti dipattuja. savoiard-keksejä ja pashaa. Viimeistele kaakaojauheella. Anna pashatiramisun tekeytyä jääkaapissa vähintään pari tuntia tai yön yli.

Mangojuustokakun koristeluvinkit

Kakku 1:

Riitan Herkku mangojuustokakku
1 tuore kypsä mango
sitruunamehua
1 prk jääkaappikylmää kookoskermaa
kookoshiutaleita
syötäviä kukkia

Säilytä kookoskerma jääkaapissa yön yli. Kookoskerman tulee olla kylmää vaahtoutuakseen. Vatkaa kookoskerma vaahdoksi, laita pursotinpussiin ja hetkeksi pakkaseen odottamaan.
Kuori mango juustohöylällä. Leikkaa mango viipaleiksi. Purista viipaleiden päälle hieman sitruunamehua, ettei mango tummu.
Koristele kakku mangovipaleilla, kookoskermapursotuksin, kookoshiutaleilla ja syötävin kukin.

Kakku 2:

Riitan Herkku mangojuustokakku
3 kpl suklaapupuja
3+1 marenkia
suklaarakeita

Asettele koristeet kakun päälle. Murusta lopuksi marenkia kakun päälle.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

4 Kommenttia

 • Kyllikki sanoo:

  Hirveen paljon helpompi olisi lukea, jos sun asettelut ois erilaiset. Tää on mua vaivannut jo aiemmin. Kiva blogi jne, mutta huh miten raskas lukea

 • Metapod sanoo:

  Kivan näköisiä herkkuja, mutta pisti silmään kun kirjoitit, että jos _vierailla_ on erikoisruokavalioita. Niin toivottavasti tänä pääsiäisenä kukaan ei kutsu vieraita kotiinsa/kyläile itse missään, vaan viettää pääsiäistä vain oman perheen/talouden kesken, jotta korona ei leviäisi entisestään.

  • Jenni sanoo:

   No ei tietysti tänä pääsiäisenä, mutta toivottavasti jo tulevina. Toivotaan aurinkoa pääsiäiseen kaikesta huolimatta!

Jätä kommentti