Skip to main content

Kaupallinen yhteistyö Danerolles

Suklaaroissantit isolla kupillisella maitokahvia – aikalailla tämän äidin unelmien aamupala äitienpäivänä. Olemme kevään aikana harjoitelleet lasten kanssa yhdessä jo moneen kertaan croissanttien tekemistä valmiista Danerolles Croissants Classic tuoretaikinasta. Apuani tarvitaan enää lähinnä uunin kanssa. Toiveikkaana ostin jo ylimääräisen croissant taikinan jääkaappiin odottamaan äitienpäivää. Tällä viikolla lapset leipoivat suklaacroissantteja. Croissantit ovat ihana viikonloppuaamiainen sellaisenaankin, mutta extraherkulliset niistä saa täyttämällä ja kuorruttamalla croissantit lempparisuklaalla.

Danerolles taikinat ovat siis tuoreita eli ne löytyvät S ja K-kauppojen kylmähyllystä kautta maan ja ne myös säilytetään jääkaapissa. Lapsille taikinapurkin avaaminen on aina hauska jännitysmomentti kun taikina plopsahtaa purkista. Olen itsekin saattanut kirkua pariin otteeseen 😀 Yhdestä Croissants Classic taikinasta tulee kuusi croissanttia. Leipominen ei voisi olla helpompaa: taikinapalat levitetään pellille, laitetaan mahdollinen täyte sisään ja rullataan. Croissantit kannattaa voidella kananmunalla kauniin paahteisen pinnan saamiseksi. That’s it!

Lähetä sydämiä äidille <3

Instagramissa @liemessa on tänään sunnuntaina käynnissä Danerolles arvonta, jossa voi voittaa Danerolles tuotekassin ja lahjakortin. Kerro suklaacroissant-instagramkuvaan terveiset äidille ja seuraa myös @danerollesfi ja osallistut arvontaan!

Suklaacroissantit

6 kpl

1 Danerolles Croissants Classic taikina
120 g suklaapatukoita tai suklaalevyä
kananmuna
tomusokeria

Laita jokaisen taikinapalan päälle kaksi suklaapalaa ja rullaa croissantti rullalle. Voitele suklaacroissantit kananmunalla. Paista 180-asteessa noin 12-15 minuuttia.

Sulata suklaa mikrossa ja sekoittele muutaman kerran mikrottamisen välissä. Pirskottele croissanttien päälle suklaata ja koristele tomusokerilla.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti