Skip to main content

Kaupallinen yhteistyö Apetit Rings ja Asennemedia

Parhaat dipit

Vappu platter kaikilla sörsseleillä! Oli sää tai maailmantila mikä tahansa, niin yhdestä en luovu ja se on vappupiknik. Viime vuonna piknik järjestyi olohuoneessa. Tänä vuonna suuntaamme todennäköisesti piknikille niinkin eksoottiseen kohteeseen kuin omalle takapihalle. Tarjoilujen kannalta tämä lähikohde on erityisen näppärä. Kokoamani vappu platter eli vapun napostelulautanen sopii kyllä muihinkin napostelutilanteisiin: leffailtaan, sohvan nurkkaan, illanistujaisiin tai juhliin. Kasvisten seurana lautaselta löytyvät sipulirenkaita muistuttavat ”renkulat” ovat Apetit Rings napostelu-uutuuksia. Kehitin jokaiselle maulle oman dipin!

Parhaat dipit

Dips to Eat Before I Die

Kasvipohjaisia Apetit Rings renkaita saa kolmessa maussa: Porkkana Sour Cream & Onion, Bataatti-kikherne Mieto Chipotle ja Kasvisjauhis Pekoninmakuinen. Näistä lasten ja omaksi, heh, suosikiksi nousi Porkkana, jonka dippi fetavaahto osui ihan nappiin! Vaahdotettu feta on ollut fetan suurena ystävänä pitkään Dips To Eat Before I Die -listalla. Suolainen ja pehmeä fetavaahto ja makea, rapea porkkana Rings ovat täydellinen napostelupari. Bataatti-kikherne täytteiset chipotle vuustolla maustetut Ringsit upotin raikkaan vihreään tilli-hernedippiin. Kasvisjauhis Ringsit saivat potkua makean tulisesta mango-chilikastikkeesta. Lopulta söimme kaikkea iloisesti sekaisin niinkuin napostelumeininkiin kuuluu.

Dippi resepti

Mitä rapeampi, sitä herkumpi

Mitä rapeampi, sitä herkumpi vai mitä? Ringsit tulevat uunissa 225-asteessa 8 minuutissa, mutta suosittelen kääntämään grillimoden päälle vielä muutamaksi extraminuutiksi rapeuden takaamiseksi. Ringsit löytyvät kaupan pakastealtaasta, kuten aikaisemmat suosiota niittäneet Apetit Kukkakaaliwingsit. Ringsit olivat yllättävän ruokaisia, etenkin Kasvisjauhis-versio, joten parin pussin pellillisellä pötkii jo pitkälle. Näitä voisi kokeilla myös pitan tai hampurilaisen välissä! Kaikki vaihtoehdot ovat laktoosittomia, maidottomia, gluteenittomia, soijattomia ja vegaanisia, joten ne sopivat useimmille isoille ja pienille herkuttelijoille.

Fetavaahto

Makupari: Apetit Porkkana Rings Sourcream & Onion

1 feta
1/2 dl oliiviöljyä
1  dl vettä
1 pkt maustamatonta tuorejuustoa
tuoretta timjamia
1 tl hunajaa
valkosipulinkynsi
mustapippuria

Sekoita murennettu feta, pienitty valkosipulinkynsi ja muut aineet korkeareunaisessa kulhossa sauvasekoittimella tai blenderissä vaahdoksi. Lisää tarvittaessa vettä, kunnes koostumus on sopiva.

Tilli-hernedippi

vegaaninen

Makupari: Apetit Bataatti-kikherne Rings Mieto Chipotle

200 g kaurapohjainen ranskankerma
nippu tuoretta tilliä
2 dl pakasteherneitä
1/2 sitruunan mehu ja kuori
ripaus suolaa
mustapippuria

Sulata herneet. Purista sitruunanmehu ja raasta kuori hienoksi. Yhdistä kaikki ainekset korkeareunaisessa kulhossa sauvasekoittimella tai blenderissä dipiksi.

Mango-chilikastike

Vinkki! Tuoreen mangon sijaan voit käyttää myös noin 3 dl kaupasta saatavaa valmista mangososetta.

Mango-chilikastike eli mango hot sauce

vegaaninen

Makupari: Apetit Kasvisjauhis Rings Pekoninmakuinen

1-3 habaneroa
1 mango
1 porkkana
1 sipuli
3 valkosipulia
1 limen kuori ja mehu
1 dl valkoviinietikkaa
ripaus suolaa

Kuori ja pilko mango, porkkana, sipuli ja valkosipuli. Pilko habanerot. Siemenet jättämällä kastikkeesta tulee tulisempaa. Raasta limen kuori ja purista mehu. Lisää valkoviinietikka ja soseuta kaikki sauvasekoittimella tai blenderissä. Keitä sosetta kattilassa noin 30 minuuttia. Pullota puhtaaseen pulloon. Mango-chilikastike säilyy hyvänä jääkaapissa vähintään pari viikkoa.

Liemessä? Päivittäistä vertaistukea
Instagram @liemessa
Facebook.com/liemessa

Jätä kommentti